A paparazzik miatt vált el Jennifer Garner Ben Afflecktől

2018. július 23.
A színésznő egy interjúban azt mondta, az állandó médiajelenlétből következő nyomásnak komoly szerepe volt abban, hogy férjével végül a válás mellett döntöttek.

Sokakat ért meglepetésként, hogy hollywood egyik kedvenc álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck nagyjából egy évtizednyi házasság után tavaly úgy döntöttek, hivatalosan is külön folytatják életüket. A 46 éves színésznő nemrégiben a CBS Medianak adott interjújában arról beszélt, a szokásos házastársi problémák mellett komoly gondot okozott nekik a hírnevük, pontosabban az abból fakadó állandó médiajelenlét.

Garner arról beszélt, nem volt olyan nap, hogy ne álltak volna paparazzikkal és rajongókkal tömött autók a háza előtt – hétvégén akár 15-20 is. „Most is el tudnám sírni magam, ahogy beszélek róla” – emlékszik vissza a színésznő. A kapcsolatukat boncolgató címlapok és a rajtuk csüngő médiumok miatt keletkező stressz komoly stresszforrást jelentett a sztárpárnak, sőt, Garner még arra is utalt, hogy maguk a bulvárlapok gyártották problémáikat, szerinte ugyanis az ember előbb vagy utóbb megpróbál „megfelelni” annak, amit róla írtak. Ettől függetlenül azt is hozzátette, válásában nem az volt a legnehezebb, hogy állandó médiafigyelem kísérte, hanem hogy egyáltalán megtörtént.