Reese Witherspoon a lehető legviccesebben reagált a terhességi pletykákra

2019. március 20.
Úgy tűnik, ez a hónap a terhességi pletykák hava Hollywoodban. Lady Gaga után most Reese Witherspoont és Jennifer Garnert is gyermekáldással hozták hírbe.

Az OK! magazin címlapján jelent meg a szenzáció szánt hír: a legjobb barátnők, Jennifer Garner és Reese Witherspoon is kisbabát várnak. A Nyughatatlan és a Doktor Szöszi sztárja pedig a lehető legjobb módon reagált a pletykákra: nevetéssel.

Instagramján posztolta ki az ominózus címlapot, alatta pedig a minden felvetést cáfoló képaláírással: “Hé, @jennifer.garner, neveljük együtt a képzeletbeli gyerekeinket?”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hey @jennifer.garner! Can we raise our imaginary babies together?

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

A sztárbarátnők is csatlakoztak a vicchez. Sarah Michelle Gellar kapva kapott az alkalmon, és lelkesen írta: “Csak ha én lehetek a képzeletbeli bébiszitter!” Mire jött is Reese Witherspoon válasza: “Lennél a képzeletbelei keresztanya?” Még Gwyneth Paltrow is kommentelt három sírva nevetős emojival a kép alatt. Jennifer Garner reakciójáról viszont még nincs hír, kíváncsian várjuk, ő mivel száll be az összhollywoodi vicceskedésbe.

A színésznőnek egyébként három gyermeke van. Reese Whiterspoon kiköpött mása, a 19 éves Ava, fia, Deacon pedig 15. Ők a Ryan Philippe-pel kötött első házasságából születtek. Harmadik, 6 éves gyermekének, Tennessee-nek jelenlegi párja, Jim Toth az édesapja. Jennifer Garner is háromgyermekes édesanya, Ben Affleckkel való évtizedes házasságából született a 13 éves Violet, a 10 éves Seraphina és a 7 éves Samuel.

Fotó: Profimédia/Red Dot