Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger összeházasodott

2019. június 11.
Régóta készült esküvőjére Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger, és a hétvégén egy csodaszép szertartáson mondták ki a boldogító igent Santa Barbarában a család és a barátok előtt.

Egy évvel azután, hogy először jelentették be kapcsolatukat, összeházasodott Chris Pratt színész és Katherine Schwarzenegger. Idén januárban kérte meg szerelme kezét az Avengers sztárja. Chris Prattnek nem ez az első házassága, korábban Anna Faris színésznő férje volt, akivel egy kisfiút nevelnek. 2017-ben váltak el.

Chris Pratt és Katherine Scwarzenegger igyekeztek a lehető legjobban megőrizni magánéletüket, ám időről-időre felbukkantak róluk fotók, ahogy romantikus vacsorára ruccantak ki, vagy Chris Pratt fiával játszótereztek.

Arnold Scwarzenegger 29 éves lánya egy csodaszép pánt nélküli, csipkével borított Armani esküvői ruhát választott a nagy napra, melyhez szív alakú nyakláncot viselt. A haját is egyszerűen tűzte fel, és sima tüll fátylat viselt az oltár előtt. Chris Pratt is kitett magáért, nagyon jól állt neki a tengerészkék öltöny, fehér ing és ezüst nyakkendő. Mindkettejük öltözéke Armani-kreáció volt.

Forrás: People
Fotó: Getty Images