Charlize Theron miatt lett rövid a Csekély esély szexjelenete

2019. június 14.
A Csekély esély szexjelenete csupán tíz másodperces. Ennek pedig Charlize Theron saját bevallása szerint az az oka, hogy túl fáradt volt.

A nyár legújabb romantikus vígjátékában, a Csekély esélyben (Long Shot) Seth Rogennek és Charlize Theronnak csak kevés szexjelente van. Ráadásul az első közös hálószobai akciójuk rendkívül rövid, mindössze tíz másodperces. A jelenetben a Theron által alakított Charlotte meghívja szállodai szobájába Fredet, a beszédírót, akit Rogen játszik a filmben. Már a ruháik levételével is nehézségeik akadnak, és szinte ugyanabban a pillanatban már el is érnek a csúcsra. Charlize Theron a New York-i premier után vallotta be, hogy rajta múlt, hogy ilyen rövidre sikeredett a jelenet. “Őszinte leszek, nagyon fáradt voltam aznap. Semmi kedvem nem volt a munkához, vigasztalásra vágytam inkább” – mondta el az Oscar-díjas színésznő. “Ami olyan, mint a valódi szex!” – viccelt válaszul Seth Rogen.


Theron arról is vallott, miért nem szerepel gyakrabban romantikus komédiákban. “Nehézségeim vannak a romantikus filmekkel. Úgy érzem, én vagyok az egyetlen olyan vesztes a világon, aki a harmadát nem tapasztalta meg annak, amit el kell játszania filmben, és ettől nagyon szomorú vagyok” – vallotta be Charlize Theron félig viccelődve. “Emellett az is nehéz, hogy elképzelt szerelmet játsszak. Biztos akarok lenni benne, hogy mindenki, aki a filmen dolgozik, egyetért abban, hogy a mozi modern legyen, és a szereplők kapcsolata valósághűnek tűnjön” – tette hozzá a színésznő.

Fotó: Getty Images

Exkluzív interjúnkat Charlize Theronnal keresd a júliusi Marie Claire-ben!