Jason Momoa szívesen újraforgatná az Ikreket

2019. június 21.
A nyolcvanas évek egyik ikonikus vígjátéka volt az Ikrek, melyet Jason Momoa nagyon szívesen újraforgatna. Partnerének ki mást képzelhetne el, mint Peter Dinklage-et, akivel már a Trónok harcában is együtt játszottak.

A nyolcvanas évek nemcsak a neonszíneket és a vicces oldaltáskákat juttatja eszünkbe, hanem Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito nagysikerű vígjátékát, az Ikreket is. Jason Momoa imádja a filmet, és bármikor szívesen újraforgatná, főleg, ha Peter Dinklage-dzsel dolgozhatna együtt.


A filmben Arnold Schwarzenegger alakította Danny DeVito ikertestvérét, akitől születésekor különválasztották. Mikor Scwarzenegger karaktere felfedezi, hogy van egy testvére, egészen Los Angeles-ig megy, hogy megtalálja. Mivel teljesen eltérő közegben nőttek fel és éltek eddig, ez számos konfliktus forrása lesz a filmben. Úgy tűnik,nem csak mi imádtuk a filmet, hanem az Aquaman és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa is. Mikor megkérdezték a színésztől, elvállalná-e a film remake-jének főszerepét kollégájával és jó barátjával, Peter Dinklage-dzsel, teljesen felvillanyozódott az ötlettől. “Csak mondják meg, hol kell aláírni! Csodás lenne. Imádnám azt a mozit” – válaszolta Jason Momoa a felvetésre. A színész annyira lelkes lett, hogy máris örömmel keresne producereket a filmhez.

Khal Drogo és Tyrion Lannister nem kapott egyetlen közös jelenetet sem a Trónok harcában, talán egy ilyen remeknek ígérkező vígjátékban végre együtt szerepelhetnének a szélesvásznon.

Forrás: Mental Floss
Fotó: Getty Images