Angelina Jolie tökéletes nyári ruhában ragyog a boldogságtól

2019. július 11.
Talán a francia főváros, híres keresztanyjának társasága vagy éppen az okozza, hogy ismét eljátszhatja Demóna szerepét, de egy biztos: Angelina Jolie úgy ragyog, ahogy évek óta nem láttuk.

A Maleficent: Mistress of Evil (az első rész magyar címe Demóna) forgatása miatt tartózkodik Párizsban Angelina Jolie. Az utcán sétálgatva kapták lencsevégre, hogy megbizonyosodhassunk róla, pont olyan stílusos és könnyed a tökéletes nyári ruhájában, mint a legstílusosabb francia nők. A 44 éves színésznő csak úgy ragyog a fekete-fehér csíkos maxiruhában, melyet sötét Louis Vuitton napszemüveggel, bézs sállal, bőrszínű magassarkúval és apró karika-fülbevalóval visel.


Angelina Jolie nem egyedül sétálgatott a városban. Híres keresztanyja, Jacqueline Bisset társaságában korzózott, aki legalább olyan remekül festett, mint a hollywoodi szupersztár. Bisset klasszikus outfitet, piros és fehér csíkos felsőt, piros blézert és fehér nadrágot vett fel. A két gyönyörű nő végig mosolygott a rajongókra és fotósokra, miközben elhagyták a hotelt.

A Demóna legújabb trailerét is a héten mutatták be. A videó azzal indul, hogy a herceg (Harris Dickinson) megkéri Aurora (Elle Fanning) kezét, melyet a lány gyorsan elfogad. Az édes szerelmi jelenetet kettejük között Demóna (Angelina Jolie) szakítja meg, hiszen “a szerelem nem mindig végződik jól”.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images