Angelina Jolie gyönyörű a hófehér tógájában

2019. június 25.
Jolie kánikulaszettje letisztult, ápol és eltakar, természetes anyagú kiegészítőinek hála pedig még izgalmas viselet is. 

Angelina Jolie stílusából ezúttal is érdemes profitálnunk. Lányával, Viviennel vásárolgatott ezúttal a színésznő ebben az angyali szettben, mely kényelmes, mégis kellőképpen elegáns.

A tógaruha idén áttetsző és természetes anyagokból készült verzióban is hódít. Érthető a trend, hiszen a Közel-Keletről érkező ruhadarab annak ellenére, hogy az egész testet takarja, hűvös viselet, különösen fehér vagy más világos színben érdemes a legmagasabb hőfokok esetén ilyesmit viselnünk. Azonban még a kánikulában sem kell lemondanunk a stílusos megjelenésről, Jolie-hoz hasonlóan kombináljuk a ruhát elegáns táskával és papuccsal, némi arany ékszerrel és egy hatalmas szemüveggel és máris megvan a megtervezettség illúziója.

Ha játszanánk a stílusokkal, akkor papucs helyett vegyünk a szetthez vékony bakancsot vagy sportcipőt, törjük meg a lágy esésű ruhát egy díszövvel, esetleg rétegezzünk rá még egy oversize kimonót is.

Jolie nagyon ügyesen játszott a szabásvonalakkal ebben a lookban is, hiszen a ruha hiába oversize és nem mutatja az alakot, a tóga alá vett csipkés miniruha mégis sejtet valamit az idomokból,  illetve a ferdén szegett ruhaujj és a mély V-kivágás a finom ráncokkal is nyújtja az alakot, így a színéznő nem veszik el a hatalmas fehér darabban.

Fotó: Profimedia – Red Dot