Angelina Jolie gyönyörű a hófehér tógájában

2019. június 25. |

Jolie kánikulaszettje letisztult, ápol és eltakar, természetes anyagú kiegészítőinek hála pedig még izgalmas viselet is. 

Angelina Jolie stílusából ezúttal is érdemes profitálnunk. Lányával, Viviennel vásárolgatott ezúttal a színésznő ebben az angyali szettben, mely kényelmes, mégis kellőképpen elegáns.

A tógaruha idén áttetsző és természetes anyagokból készült verzióban is hódít. Érthető a trend, hiszen a Közel-Keletről érkező ruhadarab annak ellenére, hogy az egész testet takarja, hűvös viselet, különösen fehér vagy más világos színben érdemes a legmagasabb hőfokok esetén ilyesmit viselnünk. Azonban még a kánikulában sem kell lemondanunk a stílusos megjelenésről, Jolie-hoz hasonlóan kombináljuk a ruhát elegáns táskával és papuccsal, némi arany ékszerrel és egy hatalmas szemüveggel és máris megvan a megtervezettség illúziója.

Ha játszanánk a stílusokkal, akkor papucs helyett vegyünk a szetthez vékony bakancsot vagy sportcipőt, törjük meg a lágy esésű ruhát egy díszövvel, esetleg rétegezzünk rá még egy oversize kimonót is.

Jolie nagyon ügyesen játszott a szabásvonalakkal ebben a lookban is, hiszen a ruha hiába oversize és nem mutatja az alakot, a tóga alá vett csipkés miniruha mégis sejtet valamit az idomokból,  illetve a ferdén szegett ruhaujj és a mély V-kivágás a finom ráncokkal is nyújtja az alakot, így a színéznő nem veszik el a hatalmas fehér darabban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Szólj hozzá te is!

Még több Divat