Kate Middleton megszólalt botox-ügyben

2019. július 29.
Miután egy londoni plasztikai sebészeti klinika fotókat tett közzé Kate Middletonról, hogy bemutassák, a hercegné renszdszeresen botox-kezelésekre jár, a Kensington Palota kategorikusan tagadta, hogy Cambridge hercegnéje ilyen injekciókat kapna.

Ritkán kommentálnak a királyi család szóvivői spekulatív cikkeket és bejegyzéseket, de a Kate Middleton állítólagos botoxkezeléseiről szóló pletykákat nem hagyták szó nélkül. Egy londoni plasztikai sebészeti klinika, a Dr. Medi Spa Clinic Instagram oldalán tett közzé előtte-utána fotókat, melyekkel azt akarták szemléltetni, hogy a hercegné rendszeresen a klinikán kap botox-kezeléseket. A képek mellé azt írták, hogy “Kate-nek is kell néha egy kis baby botox”.


Kitört a botox-vihar
A baby botox abban különbözik a hagyományos botox-injekcióktól, hogy kevesebb anyagot fecskendeznek a bőr alá. Ezt a fajta kezelést inkább arra használják, hogy a finom szarkalábakat és szájszögletben kialakuló apró ráncokat elsimítsák. A szépészeti klinika úgy állította be a fotókat, mintha kezelés előtti és utáni állapotokat mutatnának be Kate Middletonnál.
A poszt megjelenése után a Kensington Palota közleményt adott ki, melyben kategorikusan kijelentették, hogy a Kate Middletonnal kapcsolatos információ határozottan hamis. Emellett a szóvivő azt is hozzátette, hogy “a királyi család tagjai sohasem vesznek részt kereskedelmi tevékenységben, reklámozásban”. A Page Six megkérdezte a klinikát, hogy Kate Middleton valóban a páciensük-e, ám a klinika marketing menedzsere, Sammy Curry azt válaszolta, hogy nem adhatnak ki arra vonatkozó információkat a személyiségi jogok védelme miatt arról, valaki végeztet-e náluk kezeléseket vagy sem. A marketing menedzser hozzátette, hogy a klinika orvosa azért tett közzé képeket Kate Middletonról, mert úgy gondolta, hogy a fotók remekül szemléltetik a baby botox kezelés hatásait.

Nem az első eset
A Kensington Palota szóvivőinek idén már korábban is meggyűlt a baja a királyi családdal kapcsolatos kitalált hírekkel. Bár általában szó nélkül hagyják a teljes képtelenségnek hangzó riportokat, többször is állást kellett foglalnia a Vilmos herceget, Kate Middletont, Maghan Markle-t és Harry herceget képviselő szóvivőknek.
Márciusban arról szóltak hírek, hogy Meghan Markle azt mondta barátainak, hogy gyermekét gendersemleges szemléletben tervezi nevelni. Nem sokkal az információ szárnyra kapása után a Kensington Palota szóvivőjétől már érkezett is a cáfolat: “a történet teljességgel hamis”.
Még korábban, a tavalyi év decemberében arról pletykáltak, hogy Kate Middleton összekapott Meghan Markle-lel, mivel utóbbi bántó hangnemben beszélt a palota alkalmazottaival. A Kensington Palota szóvivői ezután szintén rögtön válaszoltak, “ilyen eset sosem történt”.

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images