Ashley Graham gyermeket vár

2019. augusztus 16.
Az utóbbi hetekben egyre több híresség jelenti be, hogy gyermeket vár. Ashley Graham is közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy első gyermekével várandós.

Anne Hathaway és Milla Jovovich után most újabb sztárbaba érkezése várható. Ashley Graham is bejelentette, hogy gyermeket vár.

Nem csak első gyermekének érkezését ünnepelte, hanem kilencedik házassági évfordulóját is Justin Ervinnel. A 31 éves modell és férje is közzé tett egy-egy bejegyzést Instagramján a jeles évforduló és az örömhír alkalmából.


“Kilenc évvel ezelőtt házasodtam össze életem szerelmével. Ez a legszebb utazás a kedvenc emberemmel, amit csak kívánhatok a világon! Ráadásul rettentő szerencsések, hálásak és izgatottak vagyunk, mert családunk bővülésével ünnepelhetünk. Az élet egyre jobb” – írta Ashley Graham a fotó mellé. A 30 éves rendező egy ultrahangfotót is közzétett oldalán néhány régebbi képpel együtt.

Ashley Graham már 2016-ban is arról beszélt, hogy nem áll távol tőle az anyaság gondolata. “Mindenképp szeretnénk gyerekeket. Talán a következő években meg is történik” – mondta akkor a modell. Idén januárban is hasonlóan nyilatkozott, ám azt mondta, nem siettetik a dolgot. “Feleségnek és nőnek lenni is jó, a boldogság nem egyenlő számomra az anyasággal. A gyerekek jönnek, amikor jönniük kell. A boldogság számomra most az, hogy építhetem az életem a férjemmel, és építem az üzletem” – magyarázta Ashley Graham. A modell és férje egy templomban találkoztak New Yorkban, és Graham 22 éves volt, mikor összeházasodtak.

Fotó: Getty Images