Scarlett Johansson és vőlegénye egy igazán környezetbarát pár

2019. augusztus 20.
Scarlett Johansson és vőlegénye, Colin Jost nem vár másokra. A környezetbarát pár együtt gyűjtötte a szemetet az otthonuk melletti tengerparti sétányon.

Kiveszi a részét a környezetük tisztán tartásából Scarlett Johansson és Colin Jost. A pár New York tengerparti sétányán, Montaukon gyűjtött szemetet. A 34 éves színésznő és 37 éves komikus vőlegénye együtt sétált, miközben Johansson vitte a zöld szemeteszsákot, és minden útjukba akadó eldobált hulladékot összegyűjtöttek.

 

Colin Jost még 2016-ban vásárolt egy házat Montaukban, mivel sokkal nyugodtabbnak találta a városrész hangulatát, mint az East End többi részének, nyilatkozott róla még tavaly a komikus a Hollywood Reporternek. Scarlett Johanssonnal is szeretnek itt élni, mivel meglepően csendes és rejtett része New Yorknak ez a terület. “A tökéletes esti randi, ha koktél ihatunk és vacsorázhatunk a The Crow’s Nest nevű étteremben naplementekor. Nagyon romantikus, és még jobb, ha vacsora után még átmegyünk a Liar’s Saloonba egy italra” – mesélte el a férfi, hogyan töltik legszívesebben az estéiket Scarlett Johanssonnal.

Colin Jost és Scarlett Johansson kapcsolata 2017 novemberében vált nyilvánossá, miután megismerkedtek egymás családjával. Azóta már nyaraltak a színésznő ötéves lányával, Rose-zal Disneylandben is. A sztárpár idén májusban jelentette be, hogy eljegyezték egymást. Jostnak ez lesz az első házassága, míg Scarlett Johanssonnak a harmadik. 

Fotó: Getty Images