Christina Hendricks húsz évig titkolta, milyen szerepe volt az Amerikai szépségben

2019. augusztus 24.
Christina Hendricks húsz éven át titokban tudta tartani, ám most elárulta, hogy nem csak színésznő, de kézmodell is volt. Ráadásul nem is akármilyen plakáthoz adta a kezét.

Közösségi oldalán árulta el Christina Hendricks húsz éven át dédelgetett titkát. Az Amerikai szépség című film ikonikus plakátjához a Mad Men (Reklámőrültek) 44 éves színésznője adta a kezét!

“Izgalmas tény rólam. Mielőtt színésznő lettem volna, modellkedtem, és néha kézmodell voltam. Az Amerikai szépség plakátján az én kezem látható egy másik modell hasán. Büszke vagyok rá, hogy részese lehettem ennek a filmnek, bármilyen módon is” – írta Christina Hendricks közösségi oldalán a film moziplakátjának képe mellé.


Az Emmy-díjra jelölt színésznő bejelentése teljesen letaglózta és sokkolta az őt követő hírességeket. January Jones, akivel a Reklámőrültekben játszott együtt Christina Hendricks, azon csodálkozott, hogyhogy ő erről eddig nem tudott. Busy Philips színésznő egyszerűen csak nem akarta elhinni, míg Elle Fanning azt kommentelte a kép mellé, hogy teljesen sokkolta az információ.

Az 1999-es filmben Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch és Mena Suvari játszotta a főszerepeket. Az Amerikai szépség 2000-ben megkapta a legjobb film díját az Oscar-díj átadón, Kevin Spacey pedig a legjobb férfi főszereplő kategóriában győzött. A film rendezője, Sam Mendes lett a legjobb rendező, de a legjobb forgatókönyvért és operatőri munkáért is bezsebelhették a díjat a készítők.

Fotó: Getty Images, Profimédia/Red Dot