Kirsten Dunst nem edzett fia születése óta

2019. augusztus 27.
Kirsten Dunst nem siet vissza az edzőterembe első gyermeke megszületése óta. Májusban múlt egy éves a színésznő fia, de ő még nem tért vissza az edzéshez. Ruhatárát pedig inkább eladta egy ruhacserélős oldalon, és ott keresett újakat helyettük.

Ahelyett, hogy sietett volna vissza az edzőterembe fia születése után Kirsten Dunst, inkább átformálta gondolatait arról, hogy mit tekint normálisnak. A színésznő és szintén színész vőlegénye, Jesse Plemons fia, Ennis Howard egy évvel ezelőtt született.

“Megvan az előnye annak, hogy így nőttem fel. Egészséges nézőpontot adott, hogy színésznő vagyok, a hiúságom nem fordul át valami olyan káros dologba, ami rossz hatással van rám és a családomra” – mondta Kirsten Dunst. A 37 éves színésznő ugyanis nem tartja magát olyan embernek, akinek a kockás hasizmai a legfontosabbak.


Kirsten Dunst ahelyett, hogy magát változtatná meg, inkább a ruhatárát és öltözködését alakította át a kisbabája születése után. “Úgy akarok jól kinézni, ahogy most vagyok. Volt olyan időszak persze, mikor szörnyen éreztem magam a bőrömben, nem volt jó rám semmi. De inkább lecseréltem a  ruhatáramat. Eladtam mindent, ami nem jó rám egy ruhacserélős oldalon, és remek új ruhákat találtam helyettük” – mondta Kirsten Dunst. 

A munkába való visszatérést sokkal jobban várta a színésznő, mint az edzőtermet. Már hat hónappal a szülés után nekiállt új, On Becoming a God in Central Florida című sorozatának. A széria első két része már ingyen megnézhető a YouTube-on.

Forrás: People
Fotó: Getty Images