Charlotte hercegnő lelkesen kezdte az iskolát

2019. szeptember 07.
Charlotte hercegnő az iskolát is a rá jellemző arisztokratikus bájjal kezdte. Testvérével, György herceggel és szüleivel érkezett az első tanítási napra.

Idén már nem csak György herceg jár a londoni Thomas’s Battersea magániskolába, csatlakozott hozzá húga, Charlotte hercegnő is. Katalin hercegné és Vilmos herceg vitték iskolába gyermekeiket az első tanítási napon.
Charlotte herceg is felvette az iskola uniformisát, rendkívül bájosan festett a fehér ingben, tengerészkék pulóverben és hozzá illő szoknyában. A fotósoknak pedig a tőle megszokott grimaszokkal pózolt és integetett, mielőtt belépett volna az intézménybe.


A Kensington Palota még videót is közzétett arról, ahogy Charlotte hercegnő találkozik osztályfőnökével, Helen Haslam tanárnővel. A felvételen hallható, ahogy Vilmos herceg azt mondja a tanárnőnek, hogy Charlotte hercegnő rendkívül izgatott.


Katalin hercegné számára is fontos volt ez a nap, hiszen nagyobbik fiát, György herceget nem tudta elkísérni két évvel ezelőtt első iskolai napjára, mivel épp várandós volt Lajos herceggel,  és vészes terhességi rosszullétektől szenvedett. A nagyobbik fiú már harmadik iskolai évét kezdi a londoni elitiskolában, melynek éves tandíja 19000 angol font, azaz közel hétmillió forint. Az iskola híres különleges tananyagáról, a gyerekeknek reggelente például jóga és balett órái is vannak. Az intézmény legfontosabb szabálya, hogy legyenek kedvesek egymással, és minden gyereket egyformán kezelnek. Minden bizonnyal a kis Charlotte hercegnő is remekül érzi majd magát az iskolában.

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images