Shakira és J-Lo együtt lép fel a Super Bowl félidejében

2019. szeptember 28.
Az amerikai foci legnagyobb eseményén, a Super Bowlon, minden rekordot meg akarnak dönteni. Nem elég, hogy Shakirát leigazolták a félidei show-hoz, de mivel idén minden Jennifer Lopezről szól, őt sem lehet kihagyni egy ekkora eseményből. Mindkét énekesnő fellép majd az amerikai futball döntőn.

Régóta mentek a találgatások, vajon ki lesz a húzónév a Super Bowl mindig látványos félidei show-ján. De az amerikai futball ligánál, az NHL-nél nem bíznak semmit a véletlenre, minden eddiginél látványosabb műsort szeretnének, így Jennifer Lopezt és Shakirát is szerződtették. A két énekesnő először lép fel együtt. A Miami Gardens-ben február 2-án megrendezésre kerülő 54. Super Bowl minden eddiginél nagyszabásúbbnak ígérkezik.

Jennifer Lopez, aki turnéja után most A Wall Street pillangói (Hustlers) című filmjének népszerűsítésével van elfoglalva, és Shakira egyaránt nyilatkozott az eseménnyel kapcsolatban közösségi oldalán. Jennifer Lopez azt írta, hogy már régóta álmodozott arról a lehetőségről, hogy felléphessen a Super Bowlon, és ez az alkalom most még különlegesebb lesz így, hogy egy másik latina énekesnő is lesz a színpadon. “Alig várom, hogy megmutathassuk a világnak, mit tudunk mi lányok” – írta Jennifer Lopez.


“Nem is lehetne nagyobb ennél!” – írta Shakira Twitterén, aki szintén nagyon izgatott a lehetőségtől. Ráadásul pont a születésnapjára esik az előadás, így valószínűleg ez a legjobb ajándék számára, amit csak kaphat. “Igazi megtiszteltetés, hogy a világ egyik legnagyobb színpadán ilyen társaságban képviselhetem a világ latin-amerikai előadóit mind Amerikában, mind a világ minden táján. Ráadásul pont a születésnapomon! Ez az igazi amerikai álom, és a világ legjobb show-ját mutatjuk majd be! – ígérte Shakira.

Fotó: Getty Images