Maisie Williams testképét és önbizalmát tönkretette a Trónok harca

2019. október 08.
Rendkívül rossz hatással volt Maisie Williams testével való kapcsolatára, hogy a Trónok harcában játszott szerepe miatt úgy kellett felnőnie, hogy elnyomta a nőies oldalát.

A Párizsi Divathéten vallotta be Maisie Williams, hogy milyen hatással volt önbizalmára és önértékelésére, hogy a Trónok harcában évekig egy fiatal, fiús karaktert, Arya Starkot kellett alakítania. “Még 16-18 éves koromban is úgy néztem ki, mintha 12 vagy 14 lettem volna” – mondta el a 22 éves színésznő, mit jelentett neki a Trónok harca.


“A széria közepénél, valahol a második-harmadik évadnál a testem elkezdett nőiesedni. Arya viszont továbbra is fiú álruhában járt, ezért rövid hajam volt és folyton kosszal fedtek be, az orromat pedig szélesebbre és férfiasabbra sminkelték” – emlékezett vissza Maisie Williams. “A mellkasom köré pedig szorítókötést tettek, hogy így lapítsák le a kezdődő domborulataimat. Az év hat hónapjában szörnyen érezte magam. Szégyelltem magam” – tette hozzá a színésznő.

A Trónok harca forgatása után hosszú időbe telt, mire a színésznő megtalálta a saját stílusát, ám mostanra kezd kikristályosodni előtte is. “Új időszaka ez a stílusfejlődésemnek. Nagyon jó, hogy nőiesebb lehetek és valódi derékvonallal ellátott ruhákat hordhatok. Végre abban a testben élhetek, ami az enyém” – mondta Williams, aki bevallása szerint úgy választja ki ruhadarabjait, hogy azok egyúttal az önkifejezése eszközei is legyenek.

Fotó: Getty Images, Profimédia/Red Dot