Kiderült Jennifer Lawrence esküvői menüje

2019. október 20.
Hétvégén végre tényleg összeházasodik Jennifer Lawrence és Cooke Maroney galériatulajdonos. Kiszivárgott az esküvői menü, ami egészen fantasztikusnak ígérkezik.

Nem ért véget a nyárral az esküvői szezon, az ősz sem telhet el sztáresküvő nélkül. Jennifer Lawrence és vőlegénye, Cooke Maroney a felröppent pletykákkal ellentétben csak most hétvégén házasodnak össze. A párt egy hónappal ezelőtt látták a New York-i városházáról távozni, akkor röppent fel a hír, hogy talán már meg is ejtették az esküvőt.


A sztárpár azonban csak október 19-én teszi le a házassági esküt Rhode Islanden. A ceremóniát követő mulatságot Jennifer Lawrence és vőlegénye a kempingezés témája köré építi, persze nem ilyen egyszerűen, ahogy az a kitudódott esküvői menüből is látszik.

A tábortűzön sült haltól a házi s’mores-ig – mely egy népszerű amerikai, tűz mellett pirított mályvacukrot tartalmazó édesség – mindenféle jóval kényeztetik az ifjú párt és a vendégeket. A TMZ információi szerint a vendégek választhatnak édesburgonya tortát, kelbimbót szárított tojássárgájával, füstölt sertéshúst savanyított almával és sós tőkehalas beignet-t is. Ez utóbbi egy tipikus New Orleans-i fánkszerű étel, ezúttal sós töltelékkel. Az előételként feltálalt tábortűznél sült halat zöldfűszeres-citromos vajjal fogyaszthatják, de választhatnak helyette öt héten át érlelt marhalábat is erdei gyümölcs öntettel.

Jennifer Lawrence az esküvői desszerteknél sem adta alább: kemencében sült kelt kenyérpuding csokoládéval, sós karamell és friss alma, fánkocskák whiskey krémmel és fahéjas cukorral, valamint a már említett házi mályvacukor s’mores kényezteti az egybegyűlteket.

Fotó: Getty Images