Regina King különös tanácsokat kapott szuperhős szerepéhez

2019. november 18.
Damon Lindelof, a Watchmen sorozat írója és executive producere azt szerette volna, ha Regina King megtapasztalja a karakterét, mintha valódi személy lenne. Különleges tanácsokkal látta el a színésznőt a forgatás előtt.

Az HBO új sorozata, a Watchmen egy klasszikus képregényen alapul, ám az események eltérő csavart vesznek, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt megírták. Új karakterek is felbukkannak a sorozatban, ilyen például a Regina King által alakított Angela Abar nyomozó/Éjnővér is. A filmsorozat megalkotója, Damon Lindelof különleges tanácsokkal látta el az Oscar-díjas színésznőt, így segítve a szerepre való felkészülését.


“Már a pilot forgatása alatt világossá tette számomra, hogy nem azt várja tőlem, hogy megnézzem a mozifilmet vagy elolvassam a könyvet, mert a karakterem nem szerepel a képregényben” – mondta Regina King arról, mit mondott az író neki, még azelőtt, hogy belevágtak volna a munkába. “Azt akarta, hogy tapasztaljam meg a karakteremet, mintha valódi személy lenne” – tette hozzá a színésznő. “Néha csak azok alapján ismerhetsz meg valakit, amit olvasol róla vagy amit mások mesélnek róla, a múltjáról, történetéről. Így akartuk visszaadni mi is a karaktert” – részletezte Regina King, milyen elvárásai voltak sorozat executive producerének.


Ugyanakkor a színésznő bármikor örömmel elvállalná a Watchmen folytatását. “Te jó ég, bármiben részt vennék, amit Damon csinál, mivel tudom, hogy teljesen elmerül benne, és őszintén, minden sejtjével azonosul vele. Nem tudom, hogy Damon már nekiállt-e egyáltalán, vagy tervezi-e. Mindannyian várjuk, hogy milyen lesz a fogadtatása, és majd innen lépünk tovább. De ha lesz második évad, az sem érdekel, hol forgatják, mindennél jobban örülnék neki, ha a részese lehetnék” – fejezte ki Regina King reményét, hogy lesz folytatása a sorozatnak.

Forrás: Digitalspy
Portré: HBO / Diana Ragland
Jelenetfotók: HBO / Mark Hill