Emma Thompson diktálja a karácsonyi hajtrendet

2019. november 20.
Ha egy kis inspirációra van szükségünk a karácsonyi hajviseletünkhöz, a legjobb, ha a hihetetlenül vagány Emma Thompsonra vetünk egy pillantást, aki elképesztő lila csillagokkal dobta fel egyszerű, rövid haját.

Nem kell húszévesnek lenni ahhoz, hogy bevállaljunk egy elképesztően látványos frizurát. A hatvan éves Emma Thompson legújabb filmje, a Last Christmas (Múlt karácsony) bemutatóján jelent meg csillag alakú lila csillámmal a haján.

Szőkés pixie frizuráját a fejére simították és oldalválasztékot kapott, majd csillámló lila csillagokkal tették tökéletes ünnepi hajkölteménnyé. A lila csillagok természetesen tökéletesen harmonizáltak Emma Thompson élénk lila gyapjú nadrágkosztümjével. A színésznő sminkje sem volt éppen visszafogott. Málnaszínű rúzst és rózsaszín szemhéjtust használtak a sminkesek a látványos megjelenéshez.


A színésznő frizuráját Lewis Pallett hajstylist készítette a filmbemutatóra. “Fantasztikus dolog hajstylistként, ha olyan emberrel dolgozhatok, aki tökéletesen megbízik bennem és elhiszi, hogy fantasztikus lesz a végeredmény. Emma Thompson ilyen. Közel öt éve dolgozunk együtt, és soha nem kérdőjelezte meg a munkámat. A lila csillagokat is úgy viselte, ahogy csak ő tudja!” – mondta a stylist az elkészült frizuráról. Nem csoda, hogy Emilia Clarke is odáig volt a színésznő legújabb hajkölteményétől.

Fotó: Getty Images