Felicity Jones első gyermekét várja

2019. december 10.
Felicity Jones brit színésznő első gyermekét várja férjével, Charles Guard filmrendezővel. A színésznő úgy gondolja, karrierjét nem befolyásolja majd a várandósság és a baba születése.

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetből és a Stephen Hawking fizikus életéről szóló A mindenség elmélete című filmekből ismert Felicity Jones brit színésznő bejelentette, hogy első gyermekét várja Charles Guard filmrendezővel, akivel tavaly házasodott össze három év együttjárás után.

Nem sokkal azután jelentette be az örömhírt Felicity Jones, hogy New York-ban bemutatták legújabb filmjét, a Léghajósokat. A 36 éves színésznő a vörös szőnyegen Eddie Redmayne-nel jelent meg, akivel A mindenség elmélete című filmben játszott együtt először még 2014-ben, és most ismét közös filmen dolgozhattak. A Léghajósok James Glasier tudós és Amelia Wren pilóta történetét meséli el, akik az 1800-as években indultak léghajós expedícióra.

Felicity Jones és férje, a szintén brit filmrendező Charles Guard három év együttjárás után 2018 júliusában fogadtak örök hűséget egymásnak egy meghitt ceremónián a Sudeley-kastélyban anglia festői vidékén, a Cotswolds-ban.

2016-ban Felicity Jones nyíltan beszélt arról, vajon milyen hatással lehet a gyermekvállalás hollywoodi karrierjére. “Úgy érzem, szerencsére már egy új korban élünk, ahol a gyermekvállalás inkább erősíti, semmint korlátozná a karriert. Amit a barátaimnál és rokonaimnál látok, hogy a nőket erősebbé és tudatosabbá teszi, hogy gyermekük születik, nem fecsérlik olyan dolgokra az idejükre, amit nem akarnak megtenni” – mondta akkor a színésznő arról, mire számít, ha majd gyermeke lesz.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images