Nicole Kidman szerint a nők tehetnek legtöbbet a nőkért

2019. december 17.
Nicole Kidman hisz a női szolidaritásban, különösen ami a fiatalabb generációt illeti. A színésznő ezért is reméli, hogy a lányainak is átadják tudásukat azok az erős nők, akikkel találkoznak majd életük során.

Nicole Kidman szerint a legfontosabb dolog, amit azok a nők tehetnek, akiknek hatalmuk és erejük van az élet valamilyen területén, hogy átadják tudásukat a többi nőnek. A Bombshell Oscar-díjas színésznője arról is beszélt legfrissebb interjújában, miért gondolja így.

“Nagyon sok fiatal nővel dolgoztam, és magam is két lányt nevelek” – kezdte Nicole Kidman, akinek nagyobbik lánya, Sunday Rose 11 éves, Faith pedig 8. “Ha valakivel találkoznának, aki megosztaná velük élettapasztalatát, szakmai tudását, amit élete során eddig felhalmozott, bármilyen elvárás nélkül, csupán azért, hogy a fiataloknak jobb és egyszerűbb élete legyen, és a tudása valamilyen formában segít ebben, hihetetlenül hálás lennék érte, mint anya. Ezért próbálom én is ezt tenni” – mondta a színésznő.


Nicole Kidman, akinek van két felnőtt gyermeke is, a 26 éves Isabella és a 24 éves Connor első férjével, Tom Cruise-zal közösen, Gretchen Carlsont alakítja az erőteljes nőkben bővelkedő új, Bombshell című filmjében. A színésznő Margot Robbie-val és Charlize Theronnal játszik legújabb mozijában.

“Hihetetlenül sokat nevettünk. Mindkettejüknek remek humorérzéke van, bármiben benne vannak” – mondta kolléganőiről Nicole Kidman.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images