Taylor Swift énekelte össze idén a legtöbb pénzt

2019. december 31.
A Forbes idén is összeállította a legtöbb dollárt kereső sztárok listáját, melynek élén ezúttal Taylor Swift végzett a szolid 185 millió dolláros gázsijával, ami több, mint kétszerese a 2018-as keresetének, mellyel a lista 6. helyén végzett tavaly év végén.

A Forbes-listát 150 millió dollárral Kanye West követi, aki újabban a rapperkedés mellett a gospel irányába kezdett nyitni – sőt, egyesek szerint vallásalapításon munkálkodik. A dobogó harmadik fokán az idén Magyarországon is koncertező Ed Sheeran végzett 110 millió dollárral. A The Eagles és Elton John folytatja a listát, de azért helyet kapott Jay-Z és Beyoncé is az élmezőnyben, a rapszférát pedig Drake és Diddy képviseli a top 10-ben.

Érdekesség még, hogy a 40 pontos teljes rangsorra 9 újonc is felkerült, köztük a K-pop leghíresebb csapata, a BTS és a talajvízként feltörő hip-hop trió, a Migos. De idén először Ariana Grande is felküzdötte magát a listára,  méghozzá a 22. helyre, a többiek után szerénynek mondható 48 millió dollárjával.

Fotó: Getty Images