Victoria Beckhamnek le kell mondania a sofőrről és a virágosról

2020. január 01.
Miután kiderült, hogy divatbirodalma masszív veszteséget termelt idén, Victoria Beckhamnek le kell mondania a sofőrről és a virágosról is. Számos költségcsökkentő intézkedést vezetett be a korábbi Spice Girl, hogy megmentse üzletét.

12 millió font (4,6 milliárd forint) veszteséget szenvedett idén Victoria Beckham divatbirodalma, így most Posh Spice-ból bizonyos dolgokban hétköznapi emberré vált a divattervező: például saját maga vezeti ezentúl kocsiját munkába menet. A 45 éves énekesnőből lett divatmogul ugyanis költségcsökkentés miatt kénytelen volt megválni néhány korábbi dolgozójától, például a sofőrjétől és a virágosától is, hogy ezzel is spóroljon.

A Hammersmith-ben található székhelyén ezentúl kevesebb cserepes virággal találkozhatnak majd a látogatók, mivel Victoria Beckham kénytelen volt felmondani a rendszeres virágszállítmányok szerződéseit is, miután a könyvelők szükségtelen kiadásnak ítélték ezt is.


Ám Victoria Beckham hajlandó mindent megtenni, hogy megmentse az üzletét és ismét pozitívba billenjen át a mérleg az idei év után. A Mirror forrásai szerint a divattervezőt sokkolta a veszteség mértéke, ám mivel mindent egy lapra tett fel, nem hajlandó harc nélkül feladni divatbirodalmát.

Victoria Beckham a PR és a kommunikációs vezetőjétől is megvált, és hisz abban, hogy a kiadások csökkentése segít átlendülni cégének a kritikus időszakon.

A brit cégadatbázis szerint egyébként Victoria cégének nem csak az idei év volt nehéz. Az elmúlt 11 évben összesen 42 millió font veszteséget termelt a divatbirodalom – David Beckham segítette ki feleségét az üzletben, ő tömte be a réseket. Ám idén fordultak igazán rosszra a Beckham család dolgai, mivel nemcsak Victoria, de David sztárértéke is zuhanni kezdett.

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images