Victoria bemutatója családi ügy Beckhaméknél

2019. szeptember 19.
Egy emberként támogatta családja Victoria Beckhamet a Londoni Divathéten. Az első sorban ült az egész család, Anna Wintour, a Vogue legendás főszerkesztője mellett.

Bár az egész családja és számos híresség ült a nézőtéren, Victoria Beckham bemutatója a londoni divathéten inkább kudarcnak könyvelhető el. A 45 éves tervező 2020. tavaszi-nyári kollekcióját nem fogadta kitörő örömmel a közönség.


De a híresen összetartó Beckham-család ezúttal is egy emberként támogatta Victoriát. Férje, David mellett ült mind a négy gyermekük, a 20 éves Brooklyn, a 17 éves Romeo, a 14 éves Cruz és egyetlen lányuk, a 8 éves Harper. “Sok szeretetet küldünk maminak ezen az estén, szép munka volt!”  – írta a 44 éves volt futballsztár Instagramján, ahol egy közös szelfin pózolt gyermekeikkel. David Beckham hozzátette még, hogy büszkék Victoriára, mint mindig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A lot of love for mummy this afternoon .. Well done @victoriabeckham we are so proud as always ❤️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ❤️

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Romeo is kinyilvánította támogatását édesanyjának közösségi oldalán. “Lenyűgöző show volt, mama! Nagyon szeretlek!” – üzente Victoria Beckhamnek fia.

A család azonban nem csak az édesanya, a családfő, David Beckham mögött is felsorakozik. Pár hete ő kapott kitüntetést a Brit GQ Év Férfija átadón. A gyerekek és Victoria a vörös szőnyegen is végig támogatták Davidet.

Fotó: Getty Images