Michelle Williams kisbabát vár és el is jegyezték

2020. január 03. |

Michelle Williams nemcsak kisbabát vár párjával, Thomas Kail rendezővel, de el is jegyezték egymást. Mindezt csupán nyolc hónappal azután, hogy a színésznő elvált férjétől, Phil Elverum zeneszerzőtől nem egészen egy év házasság után.

Úgy hírlik, a 39 éves színésznő tinédzser lánya, Matilda hozta össze egymással Michelle Williams-t és a Brodway-n nagy sikerrel játszott Hamilton rendezőjét, Thomas Kailt, akivel korábban a Fosse/Verdon című filmdrámán dolgoztak együtt. Nem tudni pontosan, mióta vannak együtt, ám az biztos, hogy a színésznő korábbi házassága alig egy év után, csupán nyolc hónapja ért véget Phil Elverum zeneszerzővel.


Nemrégiben Londonban látták együtt vásárolni Michelle Williams-t és a 42 éves rendezőt egy kismamaboltban. A Golden Globe – díjas színésznő jelenleg a Venom 2. című film forgatása miatt tartózkodik a brit fővárosban. 2018. novemberében kezdték forgatni a Fosse/Verdon című drámát, melyen együtt dolgozott Williams és Kail, a színésznő főszerepet játszott filmben.


Michelle Williams és Phil Elverum jogilag még mindig házasok, ám idén áprilisban már bejelentették, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt különválnak. A színésznő korábbi legendás kapcsolata Heath Ledgerrel volt, akivel 2004-ben a Hideghegy forgatásán találkoztak. Csupán pár hónappal azelőtt jelentették be szakításukat, hogy a 28 éves színész gyógyszertúladagolásban életét vesztette 2007-ben. Michelle Williams közeli kapcsolatban maradt Heath Ledger családjával, akik gyakran nyilatkozták róla, hogy milyen csodálatos anyja a színésszel közös gyermeküknek, a most 14 éves Matildának.

“Sohasem adtam fel a szerelmet. Mindig azt mondom Matildának, hogy az édesapád már azelőtt szeretett, hogy bárki azt gondolta volna, tehetséges vagyok vagy csinos, vagy szép ruháim lettek volna” – mondta a színésznő egy interjúban tavaly. “Nem igazán akartam erről beszélni, ám mi van, ha ezzel segítek valakinek, aki hasonló gondolatokkal küzd?” – folytatta Michelle Williams. “Nem szabad megállapodni. Nem szabad megállapodni, ha valamit börtönnek érzünk vagy nehéz vagy fáj. Ha nem szerelmet érzünk, akkor az nem is szerelem” – tette hozzá a színésznő.

Forrás: Daily Mail
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok