Michelle Williams kisbabát vár és el is jegyezték

2020. január 03.
Michelle Williams nemcsak kisbabát vár párjával, Thomas Kail rendezővel, de el is jegyezték egymást. Mindezt csupán nyolc hónappal azután, hogy a színésznő elvált férjétől, Phil Elverum zeneszerzőtől nem egészen egy év házasság után.

Úgy hírlik, a 39 éves színésznő tinédzser lánya, Matilda hozta össze egymással Michelle Williams-t és a Brodway-n nagy sikerrel játszott Hamilton rendezőjét, Thomas Kailt, akivel korábban a Fosse/Verdon című filmdrámán dolgoztak együtt. Nem tudni pontosan, mióta vannak együtt, ám az biztos, hogy a színésznő korábbi házassága alig egy év után, csupán nyolc hónapja ért véget Phil Elverum zeneszerzővel.


Nemrégiben Londonban látták együtt vásárolni Michelle Williams-t és a 42 éves rendezőt egy kismamaboltban. A Golden Globe – díjas színésznő jelenleg a Venom 2. című film forgatása miatt tartózkodik a brit fővárosban. 2018. novemberében kezdték forgatni a Fosse/Verdon című drámát, melyen együtt dolgozott Williams és Kail, a színésznő főszerepet játszott filmben.


Michelle Williams és Phil Elverum jogilag még mindig házasok, ám idén áprilisban már bejelentették, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt különválnak. A színésznő korábbi legendás kapcsolata Heath Ledgerrel volt, akivel 2004-ben a Hideghegy forgatásán találkoztak. Csupán pár hónappal azelőtt jelentették be szakításukat, hogy a 28 éves színész gyógyszertúladagolásban életét vesztette 2007-ben. Michelle Williams közeli kapcsolatban maradt Heath Ledger családjával, akik gyakran nyilatkozták róla, hogy milyen csodálatos anyja a színésszel közös gyermeküknek, a most 14 éves Matildának.

“Sohasem adtam fel a szerelmet. Mindig azt mondom Matildának, hogy az édesapád már azelőtt szeretett, hogy bárki azt gondolta volna, tehetséges vagyok vagy csinos, vagy szép ruháim lettek volna” – mondta a színésznő egy interjúban tavaly. “Nem igazán akartam erről beszélni, ám mi van, ha ezzel segítek valakinek, aki hasonló gondolatokkal küzd?” – folytatta Michelle Williams. “Nem szabad megállapodni. Nem szabad megállapodni, ha valamit börtönnek érzünk vagy nehéz vagy fáj. Ha nem szerelmet érzünk, akkor az nem is szerelem” – tette hozzá a színésznő.

Forrás: Daily Mail
Fotó: Getty Images