Sharon Stone profilját kitiltották az online randialkalmazásból

2020. január 04.
Sharon Stone a Bumble nevű okostelefonos randialkalmazással szeretett volna ismerkedni, ám a program kitiltotta a színésznőt, mivel több felhasználó is jelentette mint hamis profilt. Úgy gondolták, a hollywoodi színésznő nem regisztrálna online netes oldalra.

A Bumble nevű online randialkalmazás vezetője, Clare O’Connor maga írt Sharon Stone-nak a Twitteren, hogy a profilját helyreállították, és reméli, hogy megtalálja élete párját. Az Elemi ösztön sztárjának oldalát azután blokkolták, miután több felhasználó is hamis profilként jelentette a randioldalon.

Valószínűleg azért a Twitteren válaszoltak a színésznőnek, mivel ő maga is a közösségi oldalon írta ki, hogy egyszerűen lekapcsolták a profilját, és szeretné, ha nem zárnák ki a pártalálásból. “Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Bumble biztonságos legyen, ami azt jelenti, hogy kizárjuk azokat a felhasználókat, akik nem valódi adatokat és képeket használnak profiljuknál” – magyarázta az oldal az intézkedését. “Úgy tűnik, a felhasználóink úgy gondolták, Sharon Stone jelenléte túl szép, hogy igaz legyen. Biztos lehet benne, hogy többé nem zárjuk ki” – tette még hozzá a Bumble vezetője.

Sharon Stone nemrégiben beszélt arról is, milyen egyedülálló anyaként három fiút, a 13 éves Quinn Kelly-t, a 14 éves Laird Vonne-t és a 19 éves Roan Joseph-et nevelni, és miért nem keresett eddig partnert. “Valahol a lelked mélyén tudod, hogy eljön az az idő, amikor többé nem leszel egyedülálló szülő” – mondta a 61 éves színésznő. “Majd realizálod, hogy jobb így. Azóta nem reménykedtem abban, hogy találkozom valakivel” – tette hozzá Sharon Stone.

A három gyermekes anya azt is elmondta, hogy miután feladta, hogy egy olyan férfi legyen az életében, akire apafiguraként tekinthetnének fiai, megerősödött. “Leülök és azt mondom, meg kell hogy tanítsam nektek, milyen egy úriember és egy férfi. És ezután együtt találhatjuk ki, hogy legyen. Volt idő, mikor azt gondoltam, szükség lenne valaki másnak a segítségére, ám ma már nem hiszem. Ezt is együtt oldjuk meg a fiaimmal” – magyarázta a színésznő. 


Forrás: Time, People
Fotó: Getty Images