Miért maradnak szinglik az egyes csillagjegyek?

2019. december 05.
Ha valaki nehezen talál párt és sokat gondolkodott már azon, miért van egyedül még mindig, érdemes körülnézni a csillagok háza táján. Lehet, hogy a csillagjegyük segíthet megmutatni, miért szinglik még mindig.

A randizás sok időt igényel, és könnyen beleunhatunk, ha nem a jó helyen és jó emberrel ismerkedünk. Minden csillagjegynek megvannak a tipikus személyiségjegyei, melyek segíthetnek rámutatni, miért nem sikerülnek a kapcsolataink és miért vagyunk szinglik még mindig.

Kos (máricus 21. – április 19.)
A Kosok egyszerűen nem szorítanak időt az ismerkedésre napirendjükben. Ha találkoznak valakivel, aki felkelti az érdeklődésüket, nem félnek megtenni az első lépést, ám utána úgy tűnhet, hogy egyszerűen képtelenek megfelelő időpontot találni a randizásra. Néha muszáj kompromisszumot kötni, hiszen ha a csillagjegy szülöttei úgy gondolják, nem éri meg a randi, hogy kihagyjanak egy edzést, nemcsak fizikailag, de érzelmileg sem lesznek elérhetőek.


Bika (április 20. – május 20.)
A csillagjegy szülöttei szívük mélyén már rég eldöntötték, hogy milyen ember a zsánerük, és mereven ragaszkodnak ehhez. Így ha találkoznak valakivel, aki megfelel ugyan minden elvárásuknak, ám nem az ő típusuk, barátságnál többet nem hajlandóak nyújtani a másik embernek. A Bikák próbáljanak meg lazítani a maguk által állított szigorú szabályaikon, így sokkal nagyobb eséllyel látják meg valakiben az ideális partnert.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Nem számít, hány éves egy Ikrek, hajlamos azt gondolni, hogy nincs a megfelelő korban a szerelemhez. Ha még fiatal, mulatni akar és nem érzi úgy, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra. Ha már középkorú, meggyőzi magát, hogy ez a hajó már elment, és túl öreg ahhoz, hogy még valaha beleszeressen valakibe. Fontos lenne, hogy a csillagjegy szülöttei ne életkorhoz kössék a szerelmet, maguk is meglepődnek azon, amit ezen a szemléleten túl találnak.

Rák (június 21. – július 22.)
Nehezen engedik el múltbéli kapcsolataikat a Rákok. Ráadásul sokkal szebbnek látják őket, mint amikor még tartottak. Ezzel azonban az a probléma, hogy amíg a múlttal nem szakítanak, addig a jelenben nem tudják átadni magukat az új szerelemnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Miért ismerkednek online az Oroszlánok, ha náluk könnyebben senki sem teremt kapcsolatot a való életben, és bárkit elbűvölnek pillanatok alatt? A csillagjegy szülöttei azok, akiknek nem kell a képernyő biztonsága mögé bújni, sokkal hatékonyabbak a való életben.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szűzek rendkívül válogatósak, ami nem meglepő ismerve perfekcionizmusukat. Nagyon magas mércét állítanak fel az ismerkedésben, ám gondolkodjanak el azon, vajon ők maguk meg tudnák-e ugrani a lécet, amit saját maguk tettek olyan magasra? Ez nem azt jelenti, hogy le kellene cövekelniük az első útjukba akadó ember mellett, ám nem ártana picit lazítani az elvárásaikon. Nem kell, hogy a másik szupermodell, művész vagy zseniális tudós legyen, egy hétköznapi ember személyisége pont ugyanolyan kincseket rejthet, ha adunk esélyt neki.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A lelkük mélyén valahol a Mérlegek hajlamosak azt hinni, hogy ők nem érdemlik meg a nagy szerelmet. Lehet, hogy valamikor régen nem viselkedtek túl kedvesen valakivel vagy csak félnek attól, hogy nem tudják, hogy működik egy egészséges párkapcsolat. De még ha így is történt, mindenki megérdemel egy második (harmadik, negyedik) esélyt az élettől, hogy megismerjen valakit, aki a tenyerén hordozza.

Skorpió (október 22. – november 21.)
A csillagjegy szülöttei szeretnek egyedül lenni, ám ilyenkor hajlamosak a pesszimizmusra. Azokra a kapcsolatokra gondolnak ilyenkor, melyeket mindenki tökéletesnek gondolt, ám szétmentek. Mikor találkoznak valakivel, akkor is a legrosszabb forgatókönyvet játsszák le fejben. Ám nem szabad így előre szaladniuk, miért húznák le magukat a jelenben olyan jövőbeli lehetőségekkel, melyek közel sem biztos, hogy bekövetkeznek?

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok félnek attól, hogy ha jobban megismernek valakit, elveszik a kezdeti érdeklődés és elkezdenek unatkozni a másik mellett. Pedig valójában általában pont az ellenkezője igaz: vannak olyan emberek, akiknek a kiismeréséhez egy élet is kevés. Ahogy egy kapcsolat mélyül, a másik személyiségének újabb és újabb rétegei tárulnak fel.

Bak (december 22. – január 19.)
Mindenki tudja, hogy a Bakok  a karrierjükre koncentrálnak. A baj az, hogy ez folyamatos kifogás náluk arra, hogy mindig a munkájukat helyezzék előbbre. A csillagjegy szülöttei rendkívül sikeres emberek, ám meg kell tanulniuk a szerelmet és a kapcsolatokat is beilleszteni az életükbe.


Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei szeretik a társaságot, ám az egyedüllét sem okoz gondot számukra, időnként túlságosan is élvezik. Hajlamosak azt gondolni, hogy a szerelmesek folyton egymás nyakán lógnak, ám minden kapcsolat más, és a Vízöntőknek megvan az a képességük, hogy olyanra formálják párkapcsolatukat, melyben kényelmesen érzik magukat.

Halak (február 19. – március 20.)
Sokkal fontosabb a csillagjegy szülöttei számára, hogy a családtagjaik és barátaik ráleljenek a szerelmükre, minthogy saját maguk. Tudatosítsák magukban, hogy nem bűn, ha időnként saját magukat helyezik mások elé, ettől még nem lesznek önzők.

Fotó: Unsplash