Kár is tagadni, Beyoncé kislánya volt a Super Bowl legértékesebb játékosa

2020. február 04.
Ki emlékszik már Beyoncére vagy Jay-Z-re? A Carter család igazi sztárja a mindössze 8 éves Blue Ivy - ezt a vasárnap esti Super Bowlon be is bizonyította.

Emme Muñiz, Jennifer Lopez 12 éves lánya gyakorlatilag ellopta a show-t az idei NFL döntő félidejében – de nem ő volt az egyetlen celebgyerek, aki felhívta magára a figyelmet vasárnap este. A rengeteg híresség között ott volt ugyanis a Carter család is, a kis Blue Ivy pedig természetes lazaságával egyértelműen a Super Bowl egyik legnagyobb sztárja lett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLUE IVY, RUMI & SIR CARTER✨ (@thecarterskids) on Feb 2, 2020 at 11:39pm PST

Beyoncé kislánya, Blue Ivy Carter a meccs kezdete előtt irtó cukin sétálgatott a pályán, sőt annyira ráhangolódott az amerikai focira, hogy még dobott is párat az édesapjával, Jay-Z-vel. Persze minderről felvételek is készültek, Blue Ivy ügyes dobását látva pedig az internet gyakorlatilag már ki is nevezte a kislányt a Super Bowl MVP-jének, azaz a legértékesebb játékosnak.

Nincs rajta mit szépíteni, Blue Ivy hivatalosan is a Carter család legnépszerűbb tagja lett.

És ha mindez nem lett volna még elég, készült egy harmadik felvétel is, ami néhány óra alatt mémmé is vált. Ezen a videón Blue Ivy valójában nem csinál semmi különöset, mindössze a telefonját nyomkodja apukája mellett – de ezt is olyan elképesztően lazán, mégis kifinomultan teszi, hogy az internet gyakorlatilag nem bír betelni vele.

Mutatjuk a legjobban sikerült mémeket:

Blue Ivy gyorsan kiguglizza, hogy ki is az a J.Lo…

Blue Ivy megnézi, hogy állnak a részvényei. 

Inkább hív egy Ubert, hogy elhúzhasson innen… 

Fotó: Getty Images