Babát vár a Trónok harca színésznője

2020. február 13.
Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a sajtó úgy tudja, hogy Sophie Turner az első kisbabáját bárja.

A elmúlt hetekben többször is felröppent már a pletyka arról, hogy a Jonas Brothers tagja és a Trónok harca színésznője első babájukat várják. Most pedig kiderül, hogy egyáltalán nem csak pletykáról van szó. Bár a pár eddig még nem adott ki hivatalos nyilatkozatot, az örömhírt több belsős forrás is megerősítette a JustJared és Us Weekly oldalaknak.

sophie-turner-joe-jonas

Az egyig forrás úgy nyilatkozott lapoknak, hogy a pár nem szeretné nagy dobra verni a dolgot, de a barátokat és a családot természetesen beavatták, és mindenki nagyon izgatottan várja már a baba érkezését. Egy másik információ szerint pedig Turner az utóbbi időben kifejezetten figyelt arra, hogy olyan ruhákban jelenjen meg, amik alkalmazkodnak a változó alakjához.

Sophie Turner és Joe Jonas egyébként 2016-ban kezdett el randizni, és tavaly májusban házasodtak össze, Las Vegasban.

Ki az a Sophie Turner?

A 23 éves színésznőnek a Trónok harca című sorozat hozta meg az igazi hírnevet, amiben 8 évadon keresztül alakította Sansa Stark karakterét. De a sorozatszerep után a mozivásznon is bizonyíthatott, 2016-ban az X-Men: Apokalipszis, 2019-ben az X-Men: Sötét Főnix című filmben kapott szerepet.

Érdekesség, hogy a színésznőnek Magyarországhoz is van egy kis kötődése. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, tavaly nyáron Turnert és barátnőjét Maisie Williamst Budapesten, a Széchenyi fürdőben kapták lencsevégre. Információk szerint a budapesti kiruccanásuk apropója valószínűleg Sophie Turner lánybúcsúja lehet.

Fotó: Getty Images