Ben Affleck megbánta, hogy elvált Jennifer Garnertől

2020. február 21.
Ben Affleck még mindig nem tette túl magát azon, hogy elvált Jennifer Garnertől. Bár az alkoholizmussal szembeni küzdelemben most éppen nyerésre áll, és a mozikba is visszatér egy remek filmmel, élete legnagyobb hibájának tartja, hogy hagyta szétesni házasságát.

Olyan filmmel tér vissza a mozikba Ben Affleck, amely némileg a saját életére is reflektál. A The Way Back című filmben egy középiskolai kosárlabdaedzőt alakít, aki próbálja egyben tartani életét, miközben küzd az alkoholfüggőséggel és házassági problémáival. Affleck őszintén vallott arról az útról, amely a józansághoz vezetett és a válásáról Jennifer Garnerrel.


„Életem legnagyobb hibája volt a válás – mondta ki Ben Affleck a The New York Timesnak adott interjújában. – A szégyen nagyon mérgező. Nincs egyetlen pozitív hozadéka sem. Egyszerűen lehúz az alacsony önértékelés és önutálat mérgező, rejtegetni való érzése.”

„Hosszú ideig alapvetően normális keretek között fogyasztottam csak alkoholt. Aztán elkezdtem egyre többet és többet inni, amikor szétesett a házasságom. Ez 2015-16-ban volt. Az alkoholizmusom persze még több házassági problémát generált” – vallott a 47 éves színész alkoholizmusáról és házassága széteséséről.

Affleck és Garner 2015 júniusában jelentette be házasságuk végét, a válást 2018 októberében indították el. A pár 2004-ben kezdett randevúzni, egy évvel később házasodtak össze, majd megszületett három gyermekük, a most 14 éves Violet, a 11 éves Seraphina és a 7 éves Samuel.

„Nem igazán építő jellegű dolog gyötörni magam a hibák miatt, amiket elkövettem, és büntetni magam. Követtem el hibákat. Tettem dolgokat, amiket megbántam. De össze kell szedned magad, tanulni belőle, még többet tanulni, és megpróbálni továbblépni” – mondta Ben Affleck, aki többször is végigcsinálta az elvonókúrát, legutóbb 2018 augusztusában vonult be, ám 2019 októberében egy halloween partin újra visszaesett. „Harcolni egy függőség ellen bonyolult és élethosszig tartó küzdelem. Emiatt nincs olyan, hogy vége a kezelésnek egyszer és mindenkorra. Harcolni fogok magamért és a családomért” – mondta akkor a színész.

Ezt már olvastad?

Forrás: People
Fotó: Getty Images