Chloë Sevigny is retteg, hogy egyedül kell szülnie

2020. március 25.
A várandós Chloë Sevigny is szorong, amiért egyedül kell világra hoznia gyermekét. A koronavírus-járvány miatt ugyanis világszerte bevezették azt a rendet, hogy nem kísérheti el a kismamákat senki a szülőszobára. A színésznő egyúttal felajánlotta támogatását bárkinek, aki hozzá hasonlóan emiatt aggódik.

A New York-i Presbiteriánus Kórház, ahol a 45 éves színésznő szülni szeretne, a világ számos kórházához hasonlóan megtiltotta, hogy a szülő nőket elkísérje partnerük vagy választott kísérőjük a szülőszobára a koronavírus járvány miatt. Chloë Sevigny áprilisra várja gyermekét.

A színésznő #pregnantincoronatime (terhesség a korona idején) hashtaget használva írta meg bejegyzését, amelyben abban reménykedik, hogy minden érintett család talál megnyugtató megoldást. „A mai New York-i hírek mindannyiunkban szorongást ébresztettek” – írta Chloë Sevigny. A bejegyzés melletti képeken megmutatta gömbölyödő hasát is.

Nem csak a szülőszobákból tiltották ki az embereket a kórházakban. New York-ban is látogatási tilalmat vezettek be az egészségügyi intézmények különböző osztályain. „Megértjük, hogy ez nehéz a páciensek és a szeretteik számára, ám hiszünk abban, hogy ez szükséges lépés ahhoz, hogy biztonságban legyenek a kismamák és gyerekeik” – állt a New York-i Presbiteriánus Kórház közleményében, amelyben arra is bátorították a látogatókat, hogy tartsák a kapcsolatot Skype-on, FaceTime-on és/vagy telefonon a hozzátartozóikkal.

Chloë Sevigny januárban jelentette be, hogy első gyerekét várja párjával, Sinisa Mackoviccsal. A színésznőnél április 30-ra datálták a szülés várható napját. 

Olvass tovább!

Forrás: People
Fotó: Getty Images