Lena Dunham interaktív romantikus regényt ír a karantén alatt

2020. március 26.
Ha új könyvre lenne szükségünk, hogy szórakoztassuk magunkat a karantén alatt, Lena Dunham megoldja a problémánkat. A színésznő ugyanis egy interaktív romantikus regényt ír a kényszerű szobafogságban, amelynek minden nap új fejezete jelenik meg a Vogue oldalán.

„“Tudom, hogy kissé zavarosan hangzik, de úgy gondolom, a legjobb módja egy közösség összetartásának a történetmesélés” – magyarázta el Lena Dunham a közösségi oldalán, miért is fogott bele a regényprojektbe.


A Verified Strangers (Igazoltan idegenek) Ally mindennapjait követi nyomon. A lány egy Los Angeles-ben élő, megkeseredett szingli, akinek párkapcsolatait és randevúit olvashathatjuk minden nap a Vogue oldalán.

Ráadásul nem csak olvashatjuk, bele is szólhatunk a regény alakulásába. Az olvasók Instagram-szavazáson kiválaszthatják minden kedden és pénteken, mit tegyen legközelebb Ally.

View this post on Instagram

Right now, we should all be using our unique skills and passions to make this period of time feel a little less lonely. My humble dream is to lift your spirits while we're #socialdistancing (heck, I want to lift my own) and storytelling is the tool I know how to use. So I'm writing an interactive serialized romance novel for @voguemagazine. It’s a fictionalized modern love story called #VerifiedStrangers – A chapter a day, Monday through Friday, for as long as it takes… and you can vote via poll which direction it should go next! First chapter is up now! Read along and let me know which way you want it to go (polls are up on Vogue’s IG stories every Tuesday and Friday) and you will ultimately decide who (if anyone!) our protagonist, Ally, ends up with. I hope you are all safe and sound. Sending love and hopefully some happy entertainment. The link to read along is in my bio! Oh – and ask me questions with the hashtag #VerifiedStrangersOnVogue and I’ll answer some on IG stories and in comments too! Will you tell me what moments made you laugh, cringe or relate? Does Ally remind you of yourself?

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

„Egy romantikus regény tökéletes arra, hogy kizökkentsen minket a jelenlegi helyzet miatti szorongásból, és már régóta akartam írni egy ilyet (valószínűleg azóta, hogy elloptam Judy Blume Örökké… című könyvét a bébiszitterem hátizsákjából, ami nem egy Danielle Steele, de ez volt a legszexibb dolog, amit valaha olvastam)” – mondta Dunham a folytatásos regényről.

Lena Dunham jelenleg Londonban él, itt készül következő filmjére. Múlt nyáron költözött Walesbe az HBO Industry című sorozatának forgatási munkálatai miatt.

A 33 éves színésznő az ideális izolációs tevékenységek listáját is megosztotta követőivel Instagramján, amelyek között szerepel a hosszú cikkek elolvasása, a festés, a meditáció és Miley Cyrus Fekete tükörben előadott táncának megtanulása is.

Olvass tovább!

Forrás: People
Fotó: Getty Images