Drew Barrymore nehezen veszi az online oktatás akadályait

2020. április 16.
Nehéz egyszerre dolgozó nőnek, gondoskodó anyának és tanárnak is lenni. Vigasztaljon minden hasonló cipőben járó embert, hogy Drew Barrymore-nak sem megy könnyebben, mint nekünk. A színésznő bevallotta, hogy minden egyes nap sírt, mióta karanténba kényszerült lányaival a koronavírus-járvány miatt.

Sosem szeretett köntörfalazni az 50 első randi színésznője, nem tett másként most sem. Draw Barrymore is önkéntes izolációban tölti a napjait (heteit) lányaival a koronavírus-járvány miatt. Emiatt kénytelen egyensúlyozni a munka és két gyermeke, a hétéves Olive és az ötéves Frankie tanítása között. Barrymore pedig saját bevallása szerint minden egyes nap sírva fakadt.


„Nem tudom, vannak-e jó napok és rossz napok. Szerintem jó órák és rossz órák vannak. Minden nap sírtam, sokat – mondta Drew Barrymore a Today Show riporterének kérdésére. – Megjártam a mennyet és a poklot egyaránt. Ennél nehezebb feladatom még sosem volt, hogy egyszerre legyek tanár, szülő, rendőr és gondozó.”

„Aztán kezdesz kialakítani valamilyen rendszert, és azt látod a közösségi oldalakon, hogy mások milyen listákat készítenek, amitől teljesen kétségbe esel. Hiba. Meg kell találnunk a saját utunkat. Rugalmasnak kell lennünk”  folytatta Barrymore, hozzátéve, hogy tudja, mennyire szerencsés. Arra pedig külön felhívta a figyelmet, hogy „a boldogság nem állapot, választás kérdése minden egyes pillanatban”.

Természetesen a Flower Beauty alapítója sem maradt ki a koronavírus elleni harcot támogató adakozásból. „Csepp vagyok a támogatók tengerében. Mindenki hozzáteszi, amit tud, és ezáltal a külön-külön működő cégek szövetségesekké válnak – találta meg Drew Barrymore a jót a jelenlegi helyzetben. – Azt látom, hogy Jimmy Kimmel, Stephen Colbert és Jimmy Fallon közös show-t hozott össze. A különböző szépségipari cégek együttműködnek. Nagyon jó a változásnak az az iránya, ahogy a közös cél összehoz mindenkit.”

Olvass tovább!

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images