Amy Schumer megváltoztatta gyermeke nevét

2020. április 17.
Amy Schumert a durva viccek arra késztették, hogy megváltoztassa tizenegy hónapos fia, Gene Attell nevét, mivel az angolul úgy hangzott, mintha a nemi szerv (genital) szót mondaná ki valaki.

Bár nevetett a gyermeke neve miatti durva tréfákon Amy Schumer, ám mégis arra kényszerült a 38 éves komika, hogy megváltoztassa a 11 hónapos kisfiú, Gene nevét. Ahogy Instagramján megjegyezte, bár szarvashibát vétettek férjével a névadáskor, azért most is próbálta a dolog vicces oldalát meglátni.


Amikor Amy Schumer és férje, a séf Chris Fischer a Gene Attell nevet adta fiának, még nem gondolta, hogy a két név együtt úgy hangzik, mint egy bizonyos testrész. Azt pedig végképp nem sejtették, hogy ha az apa családnevét is mögé teszik, valami sokkal durvább jelentést kap a név. A Gene Attell Fisher együtt úgy hangzik angolul, mint a genital fissure, azaz repedés az intim területeken.

Instagramján Amy Schumer annyit fűzött a képhez, hogy „ó, mintha ti még sosem neveztétek volna a gyermeketeket genital fissure-nek!”

Amy Schumer azt is elmondta, hogy megváltoztatták fia nevét. Bár a kisfiú a színésznő közeli barátjáról, a szintén komikus Dave Attellről kapta középső nevét, ám hivatalosan is átírták Gene Davidre, hogy elkerüljék a későbbi félreértéseket. 

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images