Uma Thurman ikonikus Mia Wallace-frizurát vágott lányának

2020. április 29.
A fodrászlátogatás nem fér bele a koronavírus-járvány miatti izolációba – még a hírességeknél sem. Uma Thurman is kezébe vette az ollót, és saját maga vágta le lánya haját. Nem meglepő módon, az ikonikus Mia Wallace-frizurát készítette el Mayának.

Lányával, Maya Hawke-kal tölti az koronavírus-járvány miatti izoláció napjait Uma Thurman. A 49 éves színésznő 21 éves lányának egy kis frizuraigazításra volt szüksége, ám mivel a vírus miatt a fodrászlátogatás most náluk sem jöhetett szóba, Uma Thurman maga vágta le Maya haját a konyhában. A színésznő állig érő bobot készített a lányának.

„Az otthoni hajvágás visszarepít minket. Ismét megtaláljuk magunkat” – írta Thurman a felvétel mellé közösségi oldalán, ahol a rajongók azonnal rámutattak, hogy ez a frizura pont olyan, mint 1994-ben Mia Wallace haja a Ponyvaregényben. Ez volt ugyanis Uma Thurman ikonikus szerepe Quentin Tarantino filmjében.

View this post on Instagram

News hour. Be prepared. Link in bio.

A post shared by Maya Ray (@maya_hawke) on

Maya nemrég egy közös szelfit is feltett a közösségi oldalára, amelyen édesanyjával egyforma baseballsapkában pózolnak a napi koronavírus-híreket nézve.

https://www.instagram.com/tv/B-Id7sgApVW/

Márciusban még édesapjával, Ethan Hawke-kal töltötte a karantént az édesanyjához hasonlóan színésznői babérokra törő Maya. (Uma Thurman és Ethan Hawke 2005-ben vált el.) Itt közös videót is készítettek testvéreivel, a 18 éves Levonnal, akinek szintén Uma Thurman az édesanyja, valamint Ethan Hawke következő, Ryan Shawhughesszal kötött házasságából született húgaival, a 12 éves Clementine-nal és a 9 éves Indianával.

Olvastad már?

Forrás: People
Fotó: Getty Images