Gigi Hadid az első gyermekét várja

2020. április 30.
Gigi Hadid és barátja, Zayn Malik bejelentette, amit már régóta sejtett mindenki: ismét együtt vannak. Ám egy meglepetéssel is szolgáltak, hiszen arra valószínűleg senki nem számított, hogy a huszonöt éves modell és párja az újrakezdés örömére egyből családot is alapít.

Egy születésnapos fotóval jelentette be Gigi Hadid és Zayn Malik, hogy ismét együtt járnak. A kép a modell 25. születésnapja alakalmából készült. Az viszont mindenkit meglepetésként ért, hogy a TMZ és az Entertainment Tonight értesülései szerint Hadid az első gyermekét várja régi-új barátjától.

A modell édesanyja, Yolanda Hadid is megerősítette, hogy lánya a várandósság huszadik heténél tart, és kislány lesz a pár első gyermeke.

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

„Gigi és Zayn az első gyermeküket várják, és nagyon izgatottak. Mivel még a terhesség elején járt, a modell titokban tartotta a várandósságát a család és a barátok előtt is. Miután a pár tavaly év végén ismét összejött, úgy folytatták a kapcsolatukat, mintha sosem szakítottak volna. Tudják, hogy nagyon különleges, ami köztük van. A pár és a családjuk is rendkívül boldog” – mondta egy párhoz közel álló forrás az Entertainment Tonightnak. 

Gigi Hadid már korábban is beszélt arról, hogy vágyik az anyaságra. Amikor idén februárban arról kérdezték, hogyan képzeli el a jövőjét a divatiparban, Hadid azt válaszolta: „ahogy idősebb leszek, úgy gondolom, családot alapítok, és nem vagyok biztos benne, hogy mindig modellkedni fogok. Szeretem a divat kreatív oldalát, ott kiteljesedhet az ember. Az emberek, akikkel dolgozom, boldoggá tesznek. Szerencsés vagyok, hogy ők vannak körülöttem. Ám ki tudja? Lehet, hogy teljes munkaidőben főzök majd inkább!”

Olvastad már?

Hadid és Malik tavaly év végén jöttek össze, miután évekig se veled, se nélküled kapcsolatban voltak egészen 2015-ig, amikor szakítottak.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images