Megszületett Chloë Sevigny első gyermeke

2020. május 06.
A színésznő és divatmúzsa negyvenöt évesen hivatalosan is édesanya lett. Megszületett Chloë Sevigny első gyermeke, mindenki egészséges és boldog. A gyermek nemét és nevét egyelőre nem közölték a nyilvánossággal.

A múlt héten még New Yorkban sétált hatalmas pocakjával Chloë Sevigny, és az Instagramon is azt írta követőinek, bármelyik percben megkezdődhet a szülés. Mára pedig meg is született a színésznő és párja, Siniša Mačković galériatulajdonos első gyermeke.

Először idén januárban röppentek fel a hírek Chloë Sevigny terhességéről, amikor a színésznő egy rendkívüli művészi, Jim Jarmusch filmrendező által készített fekete-fehér fotósorozaton mutatta meg növekvő hasát.

A The Cutnak nyilatkozva a színésznő azt is elmondta, hogyan változtatta meg az életét az anyává válás a koronavírus közepén. „Várandósan mindent még élesebben érzékelünk, de azt tettük, amit mindenki más – otthon maradtunk, és csak egyszer egy héten, bevásárolni mentünk ki a lakásból. Vizesedek, így minden nap próbálok megenni egy uborkát” – mondta Sevigny.

„Úgy gondolom, kicsit a megszoksz vagy megszöksz üzemmódban létezem. Nem esem az önsajnálat csapdájába. Az ártana a babának és nekem is, a stressz a legrosszabb. Emellett igyekszem minél gyakorlatiasabb lenni.”

Arról nem beszélt egyelőre Chloë Sevigny, hogy párja végül ott lehetett-e a szülésnél vagy sem. Korábban úgy nyilatkozott a színésznő, ez az egyik legnagyobb félelme, hiszen a koronavírus-járvány miatt jelenleg mindenhol tilos a szülőszobában kísérőnek tartózkodnia.

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images