Goldie Hawn rengeteget sír a járvány miatt

2020. május 23.
Goldie Hawn számára az egész koronavírus-járvány egy hatalmas érzelmi hullámvasút. A színésznő saját bevallása szerint van, hogy naponta háromszor sírva fakad, olyan erős érzelmek dúlnak benne.

„Nagyon szerencsések vagyunk, és hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, ám hatalmas haragot és hatalmas szomorúságot érzek – mondta Goldie Hawn egy rádiós interjúban. – Minden nap körülbelül háromszor sírva fakadok, mert fáj, ha arra gondolok, hogy valahol bántalmaznak egy nőt, agresszívvá váltak az emberek, és mindez a bezártság miatt történik, a félelem és bizonytalanság miatt. Katasztrófa” – folytatta a 74 éves színésznő.


Hawn azt is elmondta, hogy Kurt Russellel, aki 37 éve párja jóban-rosszban, nem úgy tölti az izolációt, mint a többi ember. „Buborékban élünk. Csodás házaink vannak, és helyek, ahol időzhetünk, a családunk nagyon közel lakik hozzánk, de betartjuk a távolságtartás szabályait.”

Goldie Hawn a hullámzó érzelmek ellenére sem maradt tétlen a járvány alatt. A színésznő 2003-ban hozta létre a gyermekek lelki egészségéért dolgozó alapítványát. A bezártság idején is a jókedvre bátorítja az embereket, így Instagram-oldalán arra kérte a követőit, hogy küldjenek olyan videókat, amelyeken épp nevetnek, hátha másokra is ragad a jókedvből.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images