Az elvált nők klubja 25 év után újra összeáll

2020. február 23.
Huszonöt évvel legendás filmjük, Az elvált nők klubja után Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton ismét közös filmet forgat, ezúttal Family Jewels (Családi ékszerek) címmel.

Újra együtt a nagy csapat! Huszonöt évet kellett várni, hogy Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton ismét együtt dolgozzon. Az elvált nők klubja hatalmas siker volt, ami a három legendás színésznő közötti tökéletes összhangnak volt köszönhető. Hihetetlen, de azóta sem forgattak együtt, egészen mostanáig. Family Jewels (Családi ékszerek) címmel azonban ismét közös munkát vállaltak.


„A kémia Diane, Bette és Goldie között ugyanolyan ellenállhatatlanul és páratlanul működik, mint huszonöt évvel ezelőtt, és elképesztően örülök, hogy én is hozzájárulhattam ahhoz, hogy ismét együtt dolgozzanak” – mondta Bradley Fischer producer.

A Family Jewels, amelyet idén kezdenek forgatni, három női karaktert követ, akik a körülmények összjátékának köszönhetően kénytelenek együtt nyaralni gyerekeikkel és unokáikkal, miután a férfi, aki korábban mindhármuknak a férje volt, holtan esett össze egy New York-i áruházban.

Az Elvált Nők Klubjában, amelyet 1996-ban mutattak be, Hawn, Midler és Keaton korábbi főiskolai barátokat alakítottak, akik egy temetésen találkoznak ismét. Miután rájönnek, hogy a közös barátjuk azután halt meg, hogy megtudta, férje elvett egy fiatalabb nőt, mindhárman úgy döntenek, bosszút állnak a saját exférjükön. A vígjátékból kasszasiker lett, közel 180 millió dolláros bevételt termelt a készítőinek.

A legendás hármas, úgy tűnik, csupán a tökéletes forgatókönyvre várt, hogy ismét elkápráztathassa és megnevettethesse a rajongókat.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images