Ezek a sztárpárok szakítottak a karantén alatt

2020. május 25.
Lehet, hogy a karantén és az összezártsággal járó stressz vezetett a szakításhoz, de persze az is benne van a pakliban, hogy ezek a kapcsolatok már egyébként is a végét járták – lássuk, kik azok a sztárpárok, akik a koronavírus-járvány közepén döntöttek a különválás mellett.

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox 2015-ben egyszer már el akart válni férjétől, a Beverly Hills 90210 egykori sztárjától, ám akkor végül a békülés mellett döntöttek, legfőképpen azért, mert kiderült, hogy Fox a harmadik közös gyerekükkel várandós. Ezúttal viszont nagyon úgy tűnik, hogy végleges a szakítás, mivel időközben a színésznő az amerikai rapperrel, Machine Gun Kellyvel kezdett el randizgatni. Fox és Green egyébként 2004 óta voltak együtt, 2010-ben házasodtak össze, három közös gyerekük is van, és idén április végén szivárogtak ki az első információk arról, hogy a kapcsolatuk ismét zátonyra futott.

Mary-Kate-Olsen-Oliver-Sarkozy

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

Nagyot nézett a világ, mikor Mary-Kate Olsen 2012-ben összejött az egykori francia elnök féltestvérével, a nála 17 évvel idősebb Olivier Sarkozyvel. A furcsa pár szerelmével kapcsolatban sokan szkeptikusak voltak, ám ők nem hallgattak a kritikákra, és 2015-ben kimondták egymásnak a boldogító igent. A házasság azonban nem tartott sokáig. A hírek szerint az Olsen-lány a járvány kellős közepés kért sürgősségi válást a francia bankár ellen, erre pedig azért volt szükség, mert Sarkozy a neje tudta nélkül mondta fel a közös otthonuk bérleti szerződését, és mindössze egy hetet adott neki, hogy  kicuccoljon az ingatlanból. A pletykák szerint a házasságuk azért ment tönkre, mert Sarkozy túlságosan is irányítani akarta feleségét.

Olvastad már?

Ashley Benson és Cara Delevingne

Cara Delevingne és a Pretty Little Liars sztárja, Ashley Benson két év együttlét után a legnagyobb titokban és békében szakított egymással. A kapcsolatukról korábban sem lehetett sokat tudni, annyira óvták a magánéletüket, hogy egy év randizás után sem erősítették meg hivatalosan, hogy együtt vannak. A People magazin információi szerint Cara és Ashley április elején tett pontot a kapcsolat végére, és ha minden igaz, a színésznő már tovább is lépett, és egy G-Eazy nevű énekessel vigasztalódik.

Timothée-Chalamet-Lily-Rose-Depp

Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp

A pár 2018 októbere óta járt együtt úgy, hogy hivatalosan sosem beszéltek a kapcsolatukról, csak a róluk készült paparazzi fotók árulták el a köztük lévő viszonyt. Ezek után nem olyan meglepő, hogy a szakításukat sem kommentálták. A különválásukra csak abból lehet következtetni, hogy Timothée a legfrissebb, Vogue-nak adott interjújában már szingliként hivatkozott magára.

jaime-king

Jaime King és Kyle Newman

Jaime King színésznő és Kyle Newman 2007 óta voltak házasok, született két gyerekük is, most pedig egy nagyon csúnya válás elé néznek. Információk szerint a színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg férjét, a válási papírokban az áll, hogy Kyle Newman rendszeresen verbálisan és érzelmileg is bántalmazta feleségét, sőt elzárta őt a barátaitól és közös gyermekeiktől is.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images