Mary-Kate Olsen nem számíthat sima válásra

2020. május 15.
Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy üzletember öt év házasság után válik. A színésznőből lett divattervező sürgősségi válást nyújtott be férje ellen.

Nagyon keveset árultak el kapcsolatukról az együtt töltött évek alatt, a kosárlabda-meccseken kívül nem is nagyon lehetett látni Mary-Kate Olsent és Olivier Sarkozyt a nyilvánosság előtt. A házasságkötésük is hasonlóan titokban zajlott 2015-ben, nyolc év együttélés után. Hasonlóan nagy meglepetés, hogy a 33 éves színésznőből lett divattervező benyújtotta a válókeresetet 50 éves férjével szemben, sőt: sürgősségi válást kér a francia bankár ellen.


A nyilvánosságra került dokumentumok szerint Mary-Kate Olsen már április 17-én is megpróbálta benyújtani a válási papírokat, ám a koronavírus-járvány megakadályozta ebben. A vészhelyzet miatt csupán a sürgősséggel benyújtott kérelmeket dolgozza fel ugyanis a bíróság. Ezért adhatta be most Olsen is ilyen formában a válási kérvényét.

A TMZ értesülései szerint Olivier Sarkozy jogi csapata ragaszkodik hozzá, hogy Mary-Kate május 18-ig költözzön ki New York-i lakásukból, ám a divattervező szerint ez nem lenne biztonságos. Egy amerikai magazin birtokába került bírósági dokumentumok szerint Olivier Sarkozy arra kényszeríti Olsent, hogy elhagyja a lakást, a sürgősséggel beadott válási papírok pedig segíthetnek megakadályozni, hogy a férfi kirakhassa a személyes tárgyait régi közös otthonukból. Mary-Kate Olsen ragaszkodna a válás során a házassági szerződésben foglalt megállapodásukhoz, amelynek részletei nem ismertek a nyilvánosság számára.

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire UK
Fotó: Getty Images