Cara Delevingne nemi identitásról szóló sorozat arca lesz

2020. június 09.
A brit modell és hollywoodi színésznő, Cara Delevingne újabb, számára nagyon fontos szerepben bizonyítja sokoldalúságát. A BBC dokumentumsorozatának arcaként a szexuális és nemi identitás összetett és bonyolult világát segít felfedezni.

A BBC új dokumentumsorozatot indít, amelyben a szexuális és nemi identitás útvesztőit tárják fel. Ezen a sorozaton dolgozik majd a tévécsatornával Cara Delevingne. A 27 éves modell és színésznő maga is mesél korábbi kapcsolatairól a dokumentumfilmben.

A tervek szerint a sorozat a szexuális és nemi identitás változó definícióit járja körül, és Cara Delevingne lesz az, aki a nézőket elkalauzolja a randizás bonyolult világában. A BBC azt reméli, hogy nem ez lesz az utolsó közös munkájuk a modellel, aki már több hollywoodi produkcióban is szerepelt színésznőként.

A melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek és más szexuális kisebbségek elfogadását hirdető Pride-hónap kapcsán nemrég Cara Delevingne is nyíltan valltt arról, hogy sem heteroszexuálisnak, sem biszexuálisnak nem tartja magát, ő pánszexuálisként definiálja szexuális orientációját. „Azt hiszem, én mindig is pánszexuális leszek. Nekem mindegy, a másik milyen neműnek tartja magát. Az emberbe szeretek bele, és ennyi. Az emberekhez vonzódom” – mondta Delevingne.

A modell-színésznő nemrég szakított két év után párjával, a Hazug csajok társaságának színésznőjével, Ashley Bensonnal, ahogy arról mi is beszámoltunk.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images