Nem bírta ki a karantént Delevingne és Benson kapcsolata

2020. május 08.
Közel két év együttjárás után szakított Cara Delevingne és Ashley Benson. A kapcsolatuk vége pont akkora meglepetés, ahogy együtt járásuk híre is az volt pár évvel ezelőtt.

Ahogy azt is sikerült jó darabig eltitkolna Cara Delevingne-nek és Ashley Bensonnak, hogy együtt járnak, az sem tudódott ki azonnal, hogy a modell és a színésznő két év után szakítottak. A hírek szerint még április közepén ért véget a sokáig elszakíthatatlannak vélt pár kapcsolata, azóta már külön töltik a koronavírus-járvány miatti önkéntes izolációjukat.


Cara Delevingne a Volt egyszer egy Hollywood színésznőjével, Margaret Qualley-vel és modelltársával, Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel tengeti a mindennapjait a karantén idején.

Ahogy minden kapcsolatban, Benson és Delevingne szerelmében is voltak hullámvölgyek és hullámhegyek, ám stabil párnak tűntek, úgy látszott, működik a kettősük. A pár a Her Smell című punk-rock dráma forgatásán ismerkedett meg 2018 tavaszán, és hollywoodi mércével rekordideig, több mint egy évig sikerül titokban tartaniuk kapcsolatukat. Természetesen az Instagramon ismerték be, hogy együtt vannak, 2019 júniusában.

Olvastad már?

Azóta pedig úgy tűnt, hogy stabil alapokra építették kapcsolatukat, együtt jelentek meg a díjátadókon, divatheteken, támogatták egymás karrierjét, és hatalmas születésnapi meglepetéseket szerveztek a másik számára.

A pár legutóbb március közepén posztolt az Instagramra, amikor a Keeping Up with the Kardashians című reality egyik jelenetét játszották el.

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images