Ezekkel a szavakkal búcsúzott rajongóitól Harry és Meghan

2020. március 31.
Nincs több Instagram-poszt, és a gondosan összerakott honlapjuktól is meg kell válniuk. Harry és Meghan holnaptól nem használja tovább a Sussex Royal brandet.

Egy korszak ma lezárult – legalábbis Harry herceg és Meghan hercegné számára. A hercegi pár tegnap posztolt utoljára Sussex Royal elnevezésű Instagram-oldalukon, ezzel is szimbolikusan jelezve, hogy mától egy merőben más, új közös élet vár majd rájuk.

 

View this post on Instagram

 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Mar 30, 2020 at 9:17am PDT

A posztjuk elején természetesen a koronavírus-járványra is reflektáltak: „Mindannyian érezzük, hogy a világ most nagyon törékenynek tűnik. De abban is bízunk, hogy minden embernek meglesz a lehetősége arra, hogy változtasson ezen. Együtt felül tudunk emelkedni. A legfontosabb most a világ egészsége és jólléte, valamint az, hogy megoldást találjunk a legégetőbb kérdésekre, amelyek a járvánnyal kapcsolatosak. Mindannyian meg fogjuk találni azt a szerepet, amivel segíteni tudunk ebben a helyzetben. Összpontosítanunk kell erre a fejezetre, hogy megértsük, miként tudunk a legjobban a világ hasznára válni.”

Majd kitértek saját helyzetükre és az Instagram-fiókjukra:

Amíg nem láttok minket itt, mi addig is dolgozni fogunk a háttérben. Köszönjük a csodás közösségnek a támogatást, az inspirációt, a világ iránti elkötelezettséget, amit a járvány közben mutattok. Bízunk abban, hogy hamarosan újra tudunk találkozni. Fantasztikusak vagytok, kérjük addig is, hogy vigyázzatok magatokra. Harry és Meghan.

Omid Scobie királyi tudósító a posztra reagálva úgy nyilatkozott, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy a páros a Sussex Royal Instagram-fiókot használta és hamarosan a SussexRoyal.com elnevezésű honlapjuk is meg fog szűnni. Április 1-től ugyanis hivatalosan is elkezdődik Harry és Meghan új, a királyi családtól független élete. 

Ezt olvastad már?

Egy új korszak kezdődik

Információk szerint Harry és Meghan valójában nem válik meg a királyi fenség címtől, viszont használni ezentúl nem fogják. A jövőben saját nonprofit szervezetükre szeretnének koncentrálni – aminek azonban új nevet kell majd választaniuk, mivel a Sussex Royal márkát a mai nappal a hátuk mögött hagyják. A szóvivőjük szerint a páros a következő hónapokban kicsit háttérbe szeretne vonulni, hogy be tudjanak rendezkedni új, Los Angeles-i életükre.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrás: marieclaire.com