John Travolta megható szavakkal búcsúzott feleségétől, Kelly Prestontól

2020. július 13.
Kelly Preston színésznő a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el.

Egész Hollywoodot megrázta az 57 éves Kelly Preston halálhíre. A színésznő 2 éve küzdött már a mellrákkal, betegségét mindvégig próbálta diszkréten kezelni.

Preston 2018-ban szerepelt utoljára a filmvásznon, a Gotti című életrajzi-bűnügyi drámában férjével, John Travoltával játszott együtt. Nagyobb filmes sikerei az 1990-es években voltak, szerepelt például a Tom Cruise főszereplésével készült Jerry Maguire – A nagy hátraarc című filmben és A szentfazék című vígjátékban Eddie Murphy és Jeff Goldblum mellett.

kelly-preston-john-travolta

Kelly Preston és John Travolta 1995-ben

 

A színésznő 1987-ben ismerte meg John Travoltát a Zűrös páros című film forgatásán, nem sokkal később, 1991 szeptemberében pedig össze is házasodtak. A párnak három gyereke született: lányuk, Ella 20 éves, fiuk, Benjamin 9 éves, míg Jett fiuk 2009-ben, 16 évesen meghalt egy epilepsziás rohamban. Férjéhez hasonlóan Kelly Preston is szcientológus volt.

A színésznő halálhírét a házaspár sajtósa jelentette be, de nem sokkal később maga Travolta is megerősítette egy Instagramra-posztolt fényképpel.

 

View this post on Instagram

 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Jul 12, 2020 at 10:20pm PDT

„Mindig emlékezni fogunk arra a szeretetre, amit Kellytől kaptunk, és arra, ahogy az életét élte. Most egy időre el kell vonulnom, hogy a gyerekeimmel legyek, hiszen elvesztették az édesanyjukat. Előre is bocsánatot kérek, ha most egy ideig nem hallotok rólunk. De így is érezni fogom a tőletek áradó szeretet.”

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images