Emma Roberts az első gyerekét várja

2020. június 26.
A színésznő és párja, Garrett Hedlund még csak egy éve randiznak, de nagyon úgy tűnik, hogy kapcsolatuk komolyra fordult.

Emma Roberts tavaly jött ki egy hosszú kapcsolatból, ugyanis hét évig volt együtt Evan Peters színésszel. A szakítás után, 2019 márciusában kezdett el randizni Garrett Hedlunddal, akit leginkább a Tron: Örökség, az Úton és a Trója című filmekből lehet ismerni. Hedlund is túl volt már ekkorra néhány komolyabb párkapcsolaton, Kirsten Dunsttal például 4 évig volt együtt.

emma-roberts-Garrett-Hedlund

Emma és Garret tavaly még úgy jellemezték kapcsolatukat, hogy csak jól szórakoznak együtt, de egyikük sincs kész egy komoly elköteleződésre, és Emma azt is elmondta egy interjúban, hogy mennyire zavarja, hogy a hírnév a magánéletére és párkapcsolataira is rányomja a bélyegét.

Mostanra azonban nagyon úgy tűnik, hogy túltették magukat a nehézségeken, és a kapcsolatuk is irányt váltott. A terhességet pedig maga a színésznő édesanyja erősítette meg egy Instagram-kommentben. Miután a US Weekly beszámolt Emma Roberts terhességének híréről, egy rajongó gratulált Roberts anyjának, Kelly Cunninghamnak, aki a jókívánságokra így válaszolt:

„Nagyon köszönöm, már nagyon izgatottak vagyunk.”

Ennél több részletet egyelőre nem tudni, az sem derült még ki, hogy a színésznő hányadik hónapban tarthat.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrás: marieclaire.com.au