Mindenki olyan anyóst szeretne, mint Victoria Beckham

2020. július 14.
Victoria és David Beckham legidősebb fia, Brooklyn eljegyezte barátnőjét, Nicola Peltz színésznőt. A divattervező a jeles alkalomra ruhát tervezett leendő menyének.

Nem akármilyen ruhában mondott igent Brooklyn Beckham nagy kérdésére Nicola Peltz. A színésznőnek leendő anyósa, Victoria Beckham külön ruhát tervezett. Így a vidám, sárga, fodros nyári ruhában készülhettek el az eljegyzési fotók.

Ahogy arról Brooklyn Beckham közösségi oldalán beszámolt, már két héttel korábban feltette a nagy kérdést szerelmének. „Két héttel ezelőtt megkérdeztem a lelki társam, hozzám jönne-e feleségül, és igent mondott. A legszerencsésebb férfi vagyok a világon” – írta a 21 éves fotós a romantikus portré mellé, amelyen a leendő menyasszonnyal látható. „Megígérem, hogy a legjobb férj és a legjobb apa leszek egy napon. Szeretlek” – tette még hozzá Brooklyn Beckham.

A 25 éves színésznő szintén az Instagramot választotta ahhoz, hogy a nagyvilággal megossza az örömteli híreket. „A legszerencsésebb lány vagyok a világon. Alig várom, hogy az életem hátralevő részét az oldaladon töltsem. A szerelmed értékes ajándék” – írta Nicola Peltz, aki még leendő sógornőjének, a 9 éves Harper Beckhamnek is megköszönte, hogy lefotózta vőlegényével. 

A legfiatalabb Beckham-testvér, Harper képén nemcsak a csodás gyémánt eljegyzési gyűrű tűnhet fel, hanem a ragyogó sárga ruha is. Ezt Victoria Beckham tervezte, és áprilisban még az ő Instagramján láthattuk. „Friss színek és lágyan úszó sziluett mozgásban” – írta az Instagramján a ruha mellé Victoria. A sárga ruha a divattervező 2020-as tavaszi–nyári kollekciójának része, ám Nicola Peltz hosszabb változatban viseli, mint a kifutón a modell, így még több fodor kerülhetett rá.

Huszonegy éves fiának és a Transformers sztárjának eljegyzését örömmel fogadta Victoria Beckham is. „A legizgalmasabb hírek! Nem is lehetnénk boldogabba, hogy összeházasodnak. Sok boldogságot és szerelmet kívánunk nektek! Mindkettőtöket szeretünk!” – írta a divattervező Instagramján. 

Arról egyelőre még nem beszélt az ifjú pár, mikor és hogyan tervezik az esküvőt, és hogy Nicola vajon Victoria Beckham által tervezett esküvői ruhát visel-e. Ám ha Brooklyn és Nicola hasonló tempóban halad, erre sem kell sokat várni. Kapcsolatukat is csupán fél évvel ezelőtt hozták nyilvánosságra.

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images