John Legend és Chrissy Teigen dallal jelentette be az újabb terhességet

2020. augusztus 14.
John Legend és Chrissy Teigen sok dologban teljesen átlagos szülők, azonban időről időre bebizonyítják, hogy mégis sokkal menőbbek és lazábbak bármelyik celebapukánál és celebanyukánál. Ezúttal ugyanis egy forró videoklippel és új dallal jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják.

Gary Clark Jr.-ral közös új videoklipjében John Legend és Chrissy Teigen a tengerparton meghitt hangulatban ölelkezik a homokban, a vízben és egy áttetsző függöny mögött is. A vacsoránál azonban hajba kapnak, John Legend elrohan az erdőn keresztül, aztán ismét összetalálkoznak és kibékülnek. A klipet végigkíséri a lómetafora, és egy csodás régi VW bogárhátú kabrióval száguldoznak. Eddig az egész egy átlagos romantikus dal és videoklip lehetne, ha nem John Legend és Chrissy Teigen készítette volna, ám a meglepetést a végére tartogatta a pár.

A dal végén ugyanis csatlakoznak hozzájuk gyermekeik, Luna és Miles, Chrissy Teigen pedig úgy simítja végig hasát, hogy semmi kétségünk nem maradhatott afelől: ismét gyermeket vár. 

Nem kellett arra sem sokat várni, hogy a modell kedvenc közösségi oldalán, a Twitteren is megerősítse újabb várandósságát. Egy videót posztolt magáról, ahol leggings-ben és nyitott blézerben mutatja meg hasát, miközben kifejezetten Chrissy Teigenes módon azt mondja: “Nézzétek ezt a harmadik baba dolgot. Mi a fene… te jó ég!”

John Legenddel exkluzív interjút olvashattok a most megjelent Marie Claie-ben!

Forrás: Vulture
Fotó: Getty Images