A sztárszülőket is megviseli a karantén

2020. április 26.
Az iskolák és óvodák zárva vannak szerte a világon mindenfelé, így a szülők annyi időt töltenek együtt gyermekeikkel, amennyit talán sosem. Intenzív időszak ez nemcsak nekünk, hanem a hírességeknek is, akik közül sokan csak most jöttek rá, milyen kimerítő, fárasztó és idegőrlő lehet, ha 24 órában, egy héten hét napot vannak gyermekeikkel. Az online oktatás buktatóiról nem is beszélve.

A koronavírus-járvány miatti óvoda- vagy iskolaszünet komoly próbatétel elé állítja a családokat. Nemcsak az intenzív együtt töltött idő, de az online oktatás is megviselheti a szülőket, nincsenek ezzel máshogy a hírességek sem. Sokan közülük – például Drew Barrymore, Jennifer Lopez vagy Chrissy Teigen – nem szégyellik bevallani, bizony sosem voltak még ennyire kimerültek.

Drew Barrymore-nak meggyűlt a baja az online oktatással

Az 50 első randi színésznője az NBC Today Show-jának mesélt arról, hogy minden nap sír, mióta két lányát, a 7 éves Olive-ot és az 5 éves Frankie-t neki kell tanítania amellett, hogy játszanak, bicikliznek és a mindennapi teendőket intézik.

View this post on Instagram

The following is a dialogue between me and my daughter… ME: Olive will you take pictures for the @theststyle photoshoot. Its for a magazine people work for years to shoot for! OLIVE: Why are you asking me to shoot you mom? And who normally shoots you? ME: A photographer. But right now, the world is in a crazy place. Everything is an opportunity to do things differently! So what do you say? Do you want to be my photographer? OLIVE:I’m honored to be your photographer. I like taking pictures, so thank you. ME: Do you promise not to shoot me from below? OLIVE: Yes. And then you won’t look like you have a very big chin ME: Oh no, I’m worried about looking like I have NO chin! When @theststyle and I talked about doing this piece, months ago, it was supposed to be about the fact that @flowerbeauty was expanding @superdrug and then it became an even more involved and personal piece …. and wait til you see what it evolved into… ready … wait for it…

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Főleg az viselte meg Drew Barrymore-t, hogy neki kellett egy személyben a tanárnak, a szülőnek, a gondoskodónak lennie, és nehezen találta az egyensúlyt ezek között. „Azóta minden korábbinál jobban tisztelem és becsülöm a tanárokat” – mondta a színésznő.

Kim Kardashian a fürdőszobába rejtőzött

Négy gyermeket nevel Kim Kardashian férjével, Kanye Westtel. A SKIMS alapítója megpróbált egy otthoni sminkkészítős videót felvenni Instagram-követőinek, ám a hatéves lánya, North West megszakította a felvételt. Ezután Kim Kardashian a vendégfürdőben mosott kezet, és a láthatóan elkeseredett valóságshow-hősnő bevallotta, a fürdőben rejtőztött el a gyerekei elől, hogy egy kicsit egyedül lehessen.

Justin Timberlake nehezen viseli a 24 órás szülőséget

„Nem embernek való 24 órában szülőnek lenni” – panaszkodott az énekes-színész, kijelentése pedig hatalmas felhördülést váltott ki. Timberlake és felesége, Jessica Biel nehezen birkózik meg, hogy fiukkal, az 5 éves Silasszal járó minden feladattal nekik kell megbirkózniuk az izoláció alatt, amelyet montanai otthonukban töltenek. A szülők szerint a gyereküknek pont annyira szüksége lenne a szülei nélkül töltött időre, mint nekik arra, hogy kicsit a gyermekük nélkül lehessenek.

Olvastad már?

Chrissy Teigennek hiányzik az egyedüllét

„Ha azon gondolkozol, hogy gyermeket vállalsz, annyit mondhatok, hogy csodálatos dolog! De tudnod kell, hogy soha többé nem leszel képes egyedül csinálni bármit”–- mondta csupán félig viccelődve Chrissy Teigen, akinek két gyermeke van John Legend zenésszel, a 4 éves Luna és az 1 éves Miles.

View this post on Instagram

dysfunction junction

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

A modell azzal szórakoztatja nagyobbik lányát az izoláció alatt, hogy esküvőt szerveztek két plüssállatának, ezen kívül együtt főznek. Ám azt is bevallotta Teigen, hogy négy bébiszitter is segíti őket, akik közül egy éjszakára is velük van.

Zoe Saldana jobban értékeli a munkáját

A Star Trek színésznője az Instagramra posztolt videót, amelyen három gyermekükkel, az 5 éves ikrekkel, Bowie-val és Cy-jal, valamint a 3 éves Zennel játszanak férjével, Marco Peregóval. „Pokolian vicces, folyamatosan, minden egyes ébren töltött percben azért kell elbeszélgetned valakivel, mert verekedett, vagy felgyújtotta a házat, vagy megszagolta a másik fenekét – panaszkodott Saldana. – Esküszöm, nem sajnálom sem a férjem, sem magam, egyszerűen csak jobban értékelem a munkámat, mióta itthon ragadtunk a kölykökkel” – tette hozzá a színésznő.

Jennifer Lopeznek a matek házi feladta a leckét

Az énekesnőnek meggyűlt a baja 12 éves ikreinek, Emme-nek és Maxnak a házi feladatával. „Őszintén, szerintem minden szülő azt gondolja, hogy ez meg mi a fene?! Nem vagyok tanár.” Jennifer Lopez konkrétan kitért arra is – Ellen DeGeneresnek –, hogy a matematika okozta számára a legtöbb nehézséget.

„Láttad már, milyen matekfeladatokat kell megoldaniuk a srácoknak manapság? Ez egy újfajta matematika. Őrület. Utána kell néznem nekem is, mit jelentenek a dolgok. Folyamatosan tanulok én is.”

Olvass tovább!

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images