Miley Cyrus szerint így teheted próbára a párkapcsolatodat

2020. augusztus 21.
Miley-ról köztudott, hogy nem a visszafogottságáról híres. Sőt, ami azt illeti, nagyon is szereti hangoztatni a véleményét, legyen szó szexről, politikáról vagy bármi másról. Nem is csoda, hogy most is nyilvánosan reflektál a válásával kapcsolatos, őt megcélzó hírekre és kritikákra, miközben felhívja a figyelmet a szakításokat körülvevő szexista kettős mércére.

Liam Hemsworth-tel való kapcsolata tíz éven át tartó, első szerelem volt. 2018 szentestéjén mondták ki a boldogító igent, majd az első házassági évfordulójukon lett hivatalos, hogy végleg elválnak útjaik. Miley-nak sikerült viszonylag hamar továbblépnie, ezzel szemben volt férjének több időre volt szüksége. „Úgy érzem, hogy mivel nő vagyok, rémes embernek tartottak, csak mert tovább mertem lépni. Szerintem ez elfogadhatatlan.” – nyilatkozta az énekes-színésznő a Call Her Daddy podcast vendégeként. Miley azt is fájlalja, hogy míg Brad Pittről és Johnny Deppről bizonyítottan kiderült, hogy félreléptek, őt hűtlennek állította be a média, pedig ez állítása szerint nagyon távol áll tőle.

Miley és Liam 2019-ben, nyolc hónapnyi házasság után váltak el, mielőtt az énekesnő randizni kezdett Kaitlynn Carter bloggerrel. Mára ennek a kapcsolatnak is vége szakadt és az Miley úgy érzi, hogy rengeteget tanult a szívfájdalomról és a szakításokról, és rájött, hogy számára a legjobb gyászfeldolgozó módszer a listaírás. „Nagyon logikusan, rendezetten és fókuszáltan gondolkozom, ezért szeretek listákat írni” – mondta. „Így ellenőrzöm az életemet, listák nélkül egy roncs lennék.”

Az énekesnő saját tapasztalataiból kiindulva úgy véli, hogy fontos következtetéseket levonni és tanulni a múlt történéseiből, majd ezáltal alakítani az új párkapcsolatunkhoz köthető elvárásainkat. „Készíts egy listát arról, hogy mit nyertél és mit veszítettél, mi járult hozzá pozitívan az életedhez és mi vett el tőled valamit, majd értékeld ezeket a dolgokat egy egytől tízig terjedő skálán” – tanácsolta. „A végén összegezd az eredményt: így azt fogod elvárni a következő kapcsolatodban, ami sokat adott hozzád, ami pedig csak elvett tőled, azt soha többet nem fogod elfogadni.”

Olvass tovább!

Forrás: Vogue.co.uk
Fotó: Getty Images