Brad Pitt-tel nem hajlandó szóba állni a fia

2020. július 18.
Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is feszült a viszony Brad Pitt és legidősebb fia, Maddox Jolie-Pitt között, sőt. A legújabb hírek szerint Maddox és apja között valójában 2016 óta nincs is semmilyen kapcsolat.

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyermeket nevelt közösen a 11 évig tartó kapcsolatuk alatt, és nem túlzás azt mondani, hogy ők voltak Hollywood leghíresebb és legrajongottabb párosa. Négy évvel ezelőtt aztán szinte egyik napról a másikra minden megváltozott. A külvilág semmit nem tudott arról, hogy házasságuk válságban lenne, éppen ezért döbbentett meg mindenkit, mikor 2016 őszén Jolie bejelentette, hogy elválik Pitt-től, akit exneje nem mellesleg gyermekbántalmazással is megvádolt.

Információk szerint egy családi repülőút során Pitt olyan részeg volt, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta legidősebb fiúkat, Maddoxot. Az eset után pedig Jolie nem gondolkozott tovább, és beadta a válást. És bár a színésznő és exférje között az utóbbi időben rendeződött a viszony, megbékéltek egymással, és mindketten újra jelen vannak a gyerekek életében, a hírek szerint a 18 éves Maddox a repülős incidens óta nem tudott megbocsájtani az apjának, és teljesen megszüntetett vele minden kapcsolatot. A színész az elmúlt években folyamatosan próbálkozott a béküléssel, a fiú azonban mindenféle kommunikációtól elzárkózik.

maddox-jolie-pitt-pax-jolie-pitt

Ha pedig ez nem lenne elég, a lapok szerint Maddox és apja rossz viszonya a fiatalabb fiúra, Paxra is hatással van. Mivel a 16 éves Pax nagyon ragaszkodik bátyjához, a hírek szerint ő is megpróbál távolságot tartani az Oscar-díjas színésztől. Belsős informátorok szerint Pitt most abban bízik, hogy így, hogy Maddox Dél-Koreába költözött az egyetem miatt, és öccse kikerült a hatása alól, talán újra közel tud majd kerülni Paxhoz.

Forrás: marieclaire.com.au

Fotó: Getty Images